Gå til hoved-indhold
Sprayhooden kan ses på Hellers stand på Både i Bella.Udstyr
Sprayhooden kan ses på Hellers stand på Både i Bella.

Sprayhood til dæksluge – med myggenet

Sommerferien bliver tit generet af insekter og regn, der gerne vil ned om læ. En ny sprayhood med indbygget myggenet sørger for frisk luft uden vand i køjen og myggestik, fortæller Hellers.

Af katrine bertelsen |

Aften på Nyord. Angreb af af blodtørstige myggehorder, eller natteregn der finder vej gennem en åben dæksluge. Alle luger bliver skalket og temperaturen under dæk stiger til det ulidelige...

Den nye RiboMax sprayhood til dæksluger gør det muligt at få en uforstyrret nat uden at blive ædt eller blive våd. Sprayhood’en holder regnen ude samtidigt med at tilgangen af frisk luft er sikret.

Den er også behjælpelig med at sikre privatlivets fred når både ligger i havn tæt på kajens forbipasserende eller andre natteforstyrrende elementer. RiboMax SprayHood kan alt efter ønske og situation enten give luft, dække af for regn, skygge for solen eller skærme af for nysgerrige blikke. Det er en 4 i 1 løsning.

Myggenet

Du kan desuden få myggenet til sprayhood’en og så bliver den til en 5 i 1, god at have ved hånden, især hvis der er børn om bord.

RiboMax den placeres i alle retninger i forhold til vind, regn eller nysgerrige blikke. Dæksluge-sprayHood’en er fremstillet af slidstærkt polyester og har desuden et myggenet, lige til at lyne for.

Hellers leverer sprayhood’en til to størrelser luger; en til 50x50cm og en til 60x60cm. Priserne ligger på henholdsvis kr. 795,- og 845,- og den er let og hurtig at sætte op, når behovet melder sig.

RiboMax Kan ses på Hellers stand på Copenhagen Boat Show ”Både i Bella”.

www.hellers.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader