Gå til hoved-indhold
Claus V lå i en kælderlejlighed, hvor der var kælder under. Alt blev fyldt op med vand under skybruddet. Foto: Troels LykkeUdstyr
Claus V lå i en kælderlejlighed, hvor der var kælder under. Alt blev fyldt op med vand under skybruddet. Foto: Troels Lykke

Tidligere ansat: Claus V åbner ikke igen

Ifølge den fyrede Bo Ebsen så åbner den 105 år gamle københavnerbutik Claus V ikke igen, blandt andet fordi der ikke findes egnede lokaler.

Af Troels Lykke |

Claus V genopstår ikke lige foreløbigt, erfarer Minbaad.dk, der uden held har forsøgt at få kontakt til Claus V-ejer, Tim Refsgaard, der lukkede sin butik efter et skybrud, der fyldte det kælderliggende lokale med vand.

Man vurderede dengang, at der var skader for fem mio. kroner i butikken, der er kendt for at have et utal af vare at byde på.

Jeanett Mac Holst, der var ansat i Claus V på 10. år, sagde i august, at man ville finde et nyt lokale til butikken, der ikke lå under gadenvieau og gerne på Østerbro, hvor man har været i mange år.

Seks ansatte fyret

Men sådan bliver det ikke, for ifølge Hellerup-sejleren Bo Ebsen, der var blandt seks af de ansatte, der blev fyret i efteråret, så regner han ikke med en genansættelse.

- Vi er flere der ikke har kunne få fat i ham, men vi hørte i slutningen af december, at Tim ikke har kunne finde et egnet lokale på Østerbro og at han i øvrigt selv havde fundet et andet arbejde, så det lader ikke til at Claus V åbner igen, forklarer Bo Ebsen.

Vi har talt med flere i branchen, som ikke kan bekræfte at Claus V lukker permanent, men omvendt har de heller ikke fået besked om at butikken genåbner.

Københavnere køber andre steder

Sejlerne i Københan er nu henvist til Westergaard-brødrene W3, der ligger lige overfor det gamle Claus V i Vordingborggade på Østerbro, hvor der primært sælges sejlertøj, mens traditionelt udstyr nu skal forhandles hos Luffe i Hellerup, Nordbjergs Bådeværft i Skovshoved, ShipShape på Rungsted Havn eller Hellers i Kastrup og Lynetten Bådservice i Lynetten Havn.

I Greve findes også en af Danmarks største bådudstyrsforretninger, Tempo Bådudstyr.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader