Gå til hoved-indhold
Morten Ulrikkeholm fra Kerteminde vandt VM i år i Aarhus med en rød krone i EPEX-sejlet. Foto: Mick Anderson/SailingpixUdstyr
Morten Ulrikkeholm fra Kerteminde vandt VM i år i Aarhus med en rød krone i EPEX-sejlet. Foto: Mick Anderson/Sailingpix

Åbent hus hos Elvstrøm: Opskrift på VM-sejr

Mød Morten Ulrikkeholm hos Elvstrøm Sails, og hør ham fortælle hvordan man vinder et VM. Få også tilbud på Elvstrøm Sails og se kørende produktion lørdag 10. marts, til åbent hus i Aabenraa.

Af katrine bertelsen |

I august sidste år vandt Morten Ulrikkeholm og Team Oxygen verdensmesterskabet i prestigeklassen X-35.

Mød Ulrikkeholm hos Elvstrøm Sails i Aabenraa til åbent hus-arrangement lørdag den 10. marts 2012 mellem klokken 10 og 15.

Morten Ulrikkeholm og Team Oxygen vandt på af trods middelmådige placeringer langt nede i feltet i de to første sejladser. I de følgende sejladser gik det bedre og team Oxygen sejlede sig støt og roligt op gennem feltet. Det var der en forklaring på.

Få forklaringen fra Ulrikkeholm

Få forklaringen og hele historien fra verdensmesteren selv, når Morten Ulrikkeholm gæster Elvstrøm Sails hovedkvarter i Aabenraa og fortæller, hvordan man kommer fra baghjul og sætter hele VM-feltet til vægs.

Elvstrøm Sails lægger dermed op til et spændende arrangement for den kapsejladsinteresserede sejler, der ved samme lejlighed også får mulighed for at se sejlloftets moderne produktionsfaciliteter.

Produktion vil være kørende

Hele produktionen vil være kørende denne dag, og gæsterne får dermed også mulighed for at et kig ”ind bag murene” og for at se, hvordan laminatsejlet, EPEX, produceres.

Det var med denne type sejl at Morten Ulrikkeholm vandt VM. Med til historien hører også, at Morten Ulrikkeholms træningsmakker, Torsten Bastiansen, der også deltog ved VM, sejlede bronzemedaljerne hjem. Også med Elvstrøm Sails EPEX-sejl.

Gode tilbud

På dagen har Elvstrøm Sails fundet nogle stærke tilbud, ikke kun til den rutinerede kapsejler, men også til dem, der bare godt kunne tænke sig et nyt sejl. Ligeledes er der store rabatter på demo-sejl.

Af praktiske hensyn bedes du tilmelde dig på info@elvstromsails.com senest torsdag den 8. marts med besked om,  hvor mange personer I deltager.

Adressen er: Paul Elvstrøms Vej 4, 6200 Aabenraa

Elvstrøm Sails hjemmeside

Motor
content-loader
content-loader
content-loader