Gå til hoved-indhold
Det er politiets opfattelse, at der også kan være bådmotorer iblandt, som stammer fra Svendborg og Middelfart. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Det er politiets opfattelse, at der også kan være bådmotorer iblandt, som stammer fra Middelfart. Foto: Troels Lykke

Østeuropæer fanget med 14 påhængsmotorer

Tre af motorerne er tyverier fra Kerteminde fra 19. til 20. oktober. Motor fra Svendborg også iblandt. Politiet opfordrer især fynske ejere af påhængsmotorer om at tjekke deres både.

Af Troels Lykke |

UKA Efterforskningsafdeling i Padborg er i samarbejde med tysk politi i gang med efterforskningen mod en østeuropæisk mand, som onsdag eftermiddag blev anholdt med 14 påhængsmotorer i bilen.

Indtil nu vides, at tre af motorerne stammer fra tyverier i Kerteminde lystbådehavn i perioden fra 19.-20. oktober. Svendborg er også ramt af tyveri.

Det er politiets opfattelse, at der også kan være bådmotorer iblandt fra Middelfart.

Politiet opfordrer derfor ejere af bådmotorer om snarligt at tjekke deres både. Såfremt ens motor er stjålet, bør anmeldelse ske til det lokale politi.

Anmeldelsen bør indeholde oplysning om motorstørrelse, kort- eller langbenet, manuel eller elektronisk start, anslået værdi, serienummer eller anden form for særlige kendetegn.

Efter anmeldelse opfordres forurettede til at sende en kort mail til sagbehandlerne i Padborg: sbm001@politi.dk eller fhd001@politi.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader