Gå til hoved-indhold
Jesper Nielsens store speedbåd af mærket Stingray 225 CR - magen til den på foto -  var som sunket i havet. Lige indtil den dukkede op i Nyborg.Kort Nyt
Jesper Nielsens store speedbåd af mærket Stingray 225 CR - magen til den på foto - var som sunket i havet. Lige indtil den dukkede op i Nyborg.

Båd fra Vordingborg brugt til tyveri af både i Nyborg

Bådtyveri på tværs af Storebælt skaber stor frustration for bådejere og forsikringsselskaber. Dansk kriminel gruppe mistænkes.

Af Troels Lykke |

Jesper Nielsen fra Vordingborg fik stjålet sin Stingray 225 CR speedbåd.

- En fredag jeg kører forbi havnen, opdager jeg pludselig, at der er tomt, der hvor min båd normalt ligger, siger han til TV Øst

Ved nærmere eftersyn kan han konstatere, at kæden, som ellers låser båden fast, er klippet over, og det samme er fortøjningerne, som flyder rundt i vandkanten.

- Det havde jeg bare ikke forestillet mig, at en båd på to tons bare sådan lige forsvinder ubemærket fra havnen.

Ikke desto mindre var tyveriet en realitet. Jesper Nielsens store speedbåd af mærket Stingray 225 CR var som sunket i havet. Lige indtil den dukkede op i Nyborg.

Brugt til nyt tyveri

Jesper Nielsens båd fra Vordingborg var blevet brugt ved et tyveri af to andre både i Nyborg Marina.

En Maxum 2100 SC og en Stingray 208 CR. Den ene af bådene fra Nyborg er senere blevet spottet i Mullerup Havn ved Slagelse. Men det er ikke lykkedes at finde nogle af bådene. 

- Ja, det er rigtigt, at Jesper Nielsens båd er blevet brugt ved tyveri af to både i Nyborg. Vi ved dog ikke, hvor båden på nuværende tidspunkt befinder sig, siger Tim Jørgensen, stifter af Stolenboats.dk

Stolenboats.dk en platform på internettet, der samarbejder med politi og forsikringsselskaber ved bådtyverier.

Dansk kriminel gruppe mistænkes

Han fortæller, at de lige nu mistænker en organiseret dansk gruppe for at stjæle både på hver side af Storebælt.

- Det ser ud som om, at der er stor aktivitet omkring Mullerup Havn og Reersø, så vi formoder, at bådene befinder sig i det område, siger Tim Jørgensen.

Læs hele artiklen på TV Øst

Motor
content-loader
content-loader
content-loader