Gå til hoved-indhold
Prisen for en norsk Marex 375 starter fra 2.698.000 kronerKort Nyt
Prisen for en norsk Marex 375 starter fra 2.698.000 kroner. PR-foto

Test i Skagen gav salg af to Marex 375

- Vi syntes at båden skulle prøves i et havområde hvor vi var sikre på at få bølger og strøm, samt en pakket havn at lægge til og fra i, siger Henrik Reese om godt nyt i bådbranchen.

Af Troels Lykke |

- Nu her efter 12 dage siden vi testsejlede den nye Marex 375 i Skagen er det svært at få armene ned igen. Der blev nemlig efterfølgende solgt to Marex 375  og en Marex 320 Aft Cabin Cruiser til danske kunder, som leveres fra april  2016. Det var en utraditionel måde vi ønskede at afprøvede med vores kunder  at lave en weekend med test sejladser af vores nye Marex 375 i Skagen, forklarer Henrik Reese til minbaad.dk.

Udfordrende område at teste

Dette gjorde Reese Marin i Aabenraa af flere grunde.

- Vi syntes at båden skulle prøves i et havområde hvor vi var sikre på at få bølger og strøm, samt en pakket havn at lægge til og fra i. På den måde kunne vi og vores kunder demonstrere at båden har de sejlegenskaber som vores Marex kunder forventer af den nye Marex 375, og den gjorde det bare så flot, langt bedre end det kunne forventes, siger Henrik Reese, der springer den store udstilling over i Ishøjs Flydende bådudstilling, der ellers starter i dag og kører frem til søndag.

- Samtidig havde vi fra valgt Ishøj flyende fordi vi ønskede bedre tid til de målrettet kunder som havde meldt sig til en prøvesejlads af Marex 375  efter fra Fredericia udstillingen i marts i år, forklarer forhandleren.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader