Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Sådan ser den nye Marex 373 Aft Cabin ud, og nu er den på plads i Hamborg. Foto: Henrik Reese

Ny Marex 373 udstilles i Hamborg fra på lørdag

Marex og Reese Marin udstiller verdenspremieren Marex 375 Aft Cabon Cruiser på Hanseboot-udstilling fra lørdag 31. oktober. - En perfekt familiebåd, lover Henrik Reese.

Af Troels Lykke |

- Marex 373 Aft Cabin Cruiser er den perfekte familiebåd, som kan bestå enhver sommerferie test med topkarakter. Her er nemlig tale om et motorbåds koncept som værner om en skandinavisk bådebygger tradition med agterkahyt. Marex har taget denne tradition til nye højder, og bragt den ind i nutiden, fortæller Henrik Reese fra ReeseMarin, der udstiller den norske båd på hanseboot i Hamborg fra på lørdag.

Det gode ved agterkabinen er at den værner om privatlivet, og gør det muligt at udstyre båden med to store Captain’s suites.

Marex 373 til 2,65 mio. kroner med dansk moms, har fået skarpe vinduespartier, som bringer sollyset ind, og gør den lys. Et decideret badeværelse, og seperat toiletrum gør at den er klædt på til de længere sejladser.

Cockpittet i båden byder på 8 siddepladser, samt  liggearealer med godt udsyn til sejlretning.

Let at åbne kaleche

Det praktiske kalechesystem gør den til en leg at åbne og lukke, og sikre at hele besætningen for frisk luft og solskin.

- Bådens dæk er designet med sikkerhed i fokus. Det udformer sig i et bredt "Walk ‘a’ round" dæk, højt søgelænder, og gode indgange til cockpit, som gør det sikkert for de små gaster at færdes på båden.

Fælles for MAREX programmet er at de alle sejler fremragende i alt slags vejr, og dette er naturligvis også gældende for MAREX 373.

Med sin skrueaksel installation klarer den cruise sejlads, men også som fuld planende.

Reese Marin & Marex  udstiller verdenspremieren sammen med MAREX 320 Aft Cabin Cruiser i Hal B7.

Marex 373

Længde 11.37 m
Bredde    3.55 m
Dybgang   0.97 m
Pris fra 2,65 mio. kr.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader