Gå til hoved-indhold
Monter et toilet og lok konen med på vandet. Arkivfoto: Troels LykkeUdstyr
Monter et toilet og lok konen med på vandet. Arkivfoto: Troels Lykke

Ikke alle vil tisse i en spand: Her er tre toiletter

Mens du selv har nok i kærlighed, kildevand og god vind, stiller din bedre halvdel måske andre krav til det famøse sejlerliv.

Af Sara Sulkjær |

Er din kone til sejlads med ordentlig komfort, er her tre slags toiletter, som let kan højne standarden på båden. Minbaad.dk har været på internetjagt og fundet toiletter til enhver pengepung. 

Manuelt toilet - 899,00 kroner

Foretrækker du toiletter med manuel pumpe, er dette eksemplar fra Lalizas et godt bud. Toilettet kan installeres både over og under vandlinjen. Husk blot at anvende en anti-hævert, hvis du vælger den sidste løsning, oplyser Marinelageret. Den manuelle toiletpumpe kan tilmed placeres på både højre og venstre side. 

Køb toilettet fra Lalizas til 899,00 kroner hos Marinelageret her

----------

Porta Potti Toilet - 1.023,00 kroner

Hvidt, kemisk toilet med niveaumåler, tømmestuds og slange til fyldning af ferskvandstank. Derudover er selve låget børnesikret. Dørkbeslag medfølger ved køb at toilettet, oplyser ShipShop. 

Køb Porta Potti toilettet til 1.023,00 kroner hos ShipShop her.  

----------

Toilet med el-pumpe - 2.495,00 kroner

I bunden af dette toilet er elektrisk pumpe med indbygget affaldskværn, der findeler affald og papir, skriver ShipShape. Samtidig kan udløbet på 25 mm eksempelvis tilsluttes holdingtank. Toiletkummen er fremstillet af porcelæn med sæde og låg i hvid plast. 

Køb det elektriske toilet til 2.495,00 kroner hos ShipShape her

Motor
content-loader
content-loader
content-loader