Gå til hoved-indhold
Askeladden C61 Cruiser men kan også fås som åben bowrider.Kort Nyt
Askeladden C61 Cruiser men kan også fås som åben bowrider. Foto: Askeladden.

Risbjerg nu importør af Askeladden

Risbjerg er ny ene importør af norske Askeladden for Danmark og Grønland.

 

Af Troels Lykke |

Søren Risbjerg fra Risbjerg A/S fra Them ved Silkeborg fortæller om det nye mærke i huset:

- Vi er både utrolige glade og stolte over, at nordmændene har peget pilen mod os som eneimportør af Askeladden for Danmark og Grønland. Vi har tidligere solgt mange Askeladden både, og glæder os til at optage samarbejdet igen. Askeladdens modelprogram spænder utroligt bredt, hvilket betyder, at vi nu kan tilbyde en lang række enestående både i skandinavisk kvalitet, hvad enten det er weekendture med familien eller med fiskeri vores købere har for øje, lyder det.

Han forklarer videre:

- Det norske værft har igennem de senere år gennemgået en markant udvikling og er kommet med en række nydesignede både som vi hos RISBJERG A/S forventer os utroligt meget af. En af dem er den nydesigende Askeladden C61, som er lavet i to modeller, enten som en lukket cabin-båd eller som bowrider.

Meget at byde på

- Begge modeller har utroligt meget at byde på, ifølge Risbjerg, og de har begge et stærkt og aggressivt design i kombination med indretningen med smarte og innovative løsninger ombord.

- Til sæsonen 2017 kommer værftet også med en helt ny bowrider med navnet C65. Denne model rummer et separat aflukket toiletrum med keramisk toilet, hvilket ikke er set før i en 6,5 meter åben bowrider, siger Risbjerg.

- Alle bådende er bygget ud fra over hundrede års erfaring hos Askeladden og med særligt høje krav til design, funktion, sikkerhed og innovative løsninger.
De første Askeladden både er bestilt, og vi forventer, de ankommer i løbet af december 2016, slutter Søren Risbjerg.

RISBJERG A/S er foruden Askeladden dansk importør af Beneteau sejl & motorbåde samt sportsbåde fra amerikanske Sea Ray.

www.risbjerg.dk

 

Nyhed til sæsonen 2017. Denne C65 Bowrider med aflukket toiletrum. FOTO: ASKELADDEN.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader