Gå til hoved-indhold
Askeladden C65 Bowrider kan købes fra 479.900,00 kr. Foto: PR-fotoKort Nyt
Askeladden C65 Bowrider kan købes fra 479.900,00 kr. Foto: PR-foto

Risbjerg viser klassiske Askeladden på Boat Show

Pr. 1 november 2016 overtog Risbjerg A/S importen af Askeladden for Danmark og Grønland. På årets bådmesse i Fredericia viser de to Danmarkspremierer fra det norske værft: C65 bowrider og C61 Cruiser.

Af Sara Sulkjær |

Der var glæde i Them ved Silkeborg, da Risbjerg A/S for få måneder siden fik eneret til det norske Askeladden: 

- Vi er utroligt glade og stolte over, at nordmændene har peget pilen på os som eneimportør af Askeladden for Danmark og Grønland, lyder det fra indehaver Ole Risbjerg, som forsætter: 

- Vi har tidligere solgt mange Askeladden-både og er glade for at have optaget samarbejdet igen. Det norske værft har igennem de senere år gennemgået en markant udvikling og er kommet med en række nydesignede både, som vi forventer os utroligt meget af, forklarer han. 

2x Askeladden i Fredericia 

De to både, som vil blive udstillet på Risbjeg A/S’ stand i Fredericia, er: 

• Askeladden C65 Bowrider med lukket toiletrum. Ja, den er god nok! Askeladden er kommet med en ny bowrider til denne sæson, som rummer et separat aflukket toiletrum med keramisk toilet, hvilket ikke er set før i en 6,5 m. åben bowrider. 

• Askeladden C61 som cabin eller bowrider. Askeladden C61 er lavet i to modeller, enten som en lukket cabin-båd eller som bowrider.

 - Begge modeller har utroligt meget at byde på, og de har begge et stærkt og aggressivt design i kombination med indretningen med smarte og innovative løsninger ombord, fortæller Risbjerg A/S i en pressemeddelelse. 

Begge både finder du i hal A, stand 1208. 

Fredericia Boat Show 2017 løber af stablen 24. - 26. februar samt 2. - 5. marts.

I Askeladden C65 Bowriders L-sofa kan sidde syv personer. Foto: PR-foto

Motor
content-loader
content-loader
content-loader