Gå til hoved-indhold
Småbåde
Småbåde
Småbåde
Småbåde

Board efter ny type wakebåd uden træksnor

Nyudviklede Heyday-wakebåde giver anderledes muligheder for sejlads med boards. Se båd på den flydende udstilling i Ishøj.

Af Sara Sulkjær |

Det er nu muligt at stå på wakeboard uden at skulle koncentrere sig om den til tider besværlige træksnor. Med de nye wakebåde fra Heyday er det således muligt at boarde helt uden snor: 

- Det er en ny type wakebåde med indenbords balasttanke, som giver mulighed for, at man kan boarde efter den på sin egen private bølge uden brug af træksnor, forklarer Søren Risbjerg fra Jørgensen og Dahl A/S, der er dansk importør af bådene.

Designet til lækker dag på vandet

Heyday-bådene blev udviklet under kodebetegnelsen Wake Tractor, et særligt redskab designet til at pl’je et hul i vandet.

Derudover er der under tilblivelsen sørget for, at bådene ikke blot er optimale for de vandglade personer, der kæmper med boards bag båden, men også de mellem 9 og 12 personer, afhængigt af modellen, der kan være ombord på selve motorbåden:  

- Båden er designet efter at have alle faciliteter, der skal til for en lækker dag på vandet, understreger Søren Risbjerg således. 

En kvart million

Indtil videre består serien af wakebåde af tre modeller, nemlig WT-1, WT-1 SC og WT-2. Priserne på de tre hurtige både starter fra 39.999 dollars, svarende til knap en kvart million danske kroner. Lignende både i denne klasse koster typisk det dobbelte. 

På Ishøj Båd- og Vandsportsmesse, der har åbent til søndag, udstilles modellen WT-1 på Mercury-standen.  

 
Det er muligt at boarde efter wakebådene uden snor. Foto: PR-foto

Der er dog ligeledes gjort plads til en træksnor, hvis man foretrækker dette. Foto: PR-foto

Heyday-bådene er designede med dagsture på vandet for øje. Foto: PR-foto

Bådene leveres i friske farver. Foto: PR-foto

 

Smart stativ sikre en lettere opbevaring af boardsene, når de ikke er i brug. Foto: PR-foto

Motor
content-loader
content-loader
content-loader