Gå til hoved-indhold
Også uøvede kneeboard-brugere kan forholdsvis let holde sig oprejst på boardet. Foto: YouTubeUdstyr
Også uøvede kneeboard-brugere kan forholdsvis let holde sig oprejst på boardet. Foto: YouTube

Kneeboard - en 'light-udgave' af vandski

Sejlads på kneeboard minder i høj grad om vandski og wakeboard-sejlads, men er lettere at lære. Vi viser tre kneeboards til sommersejladsen.

Af Sara Sulkjær |

Et kneeboard er oplagt til sjov sejlads på de varme dage, da både de yngre familiemedlemmer og venner hurtigt lærer kneeboardet at kende: 

- Tyngdepunktet er lavere, hvilket gør det nemmere at holde balancen, så selv en nybegynder vil få glæde af denne type vandsport, forklarer Randers Bådudstyr om boardet. 

Motorbaadsnyt.dk viser derfor tre kneeboards, der kan vække glæde hos såvel øvede som nye brugere: 

 

Hydro Slide Magna - 1.249,00 kr. 

Board i tyndprofil-design og med dybe udformningerne til knæene. - Magna kneeboardet er ideelt for dig, som ønsker et mindre kneeboard til en super pris, skriver Randers Bådudstyr. 

Se mere om kneeboardet her

----------

HO Electron - 1.839,00 kr.

Et board, der særligt er velegnet til begyndere. Med til kneeboardet, der er lavet i skumfyldt plastik, hører neopren til beskyttelse af lårene, ligesom udskæringer til knæene sikrer god placering og komfort. 

Køb boardet hos BoatLab her

----------

Phantom - 1.995,00 kr. 

Dette board er egnet for personer mellem 60 og 100 kg. Den brede hale giver højde i hoppet, mens indersiden i tyk EVA-skum garanterer en behagelig landing. Samtidig giver den tynde, parabolske kantprofil kontrol i vandet. 

Se mere om boardet hos Watski her

Motor
content-loader
content-loader
content-loader