Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr

Stå på vandski efter førerløs båd med smart solomaskine

Solo SF150 styres trådløst af udøveren, der ikke længere behøver at ringe efter en fører til den trækkende båd, når han skal på vandet. Se video med det anderledes koncept.

Af Sara Sulkjær |

Vandski- og wakeboard-løbere kan nu nyde en eftermiddag på vandet, selvom venner eller familiemedlemmer har travlt på land.

Med den fjernstyrede Solo SF150 er det muligt for udøveren selv at styre båden, således at han eller hun alene kan sætte kursen mod sjove vandsportstimer uden en makker i styrebåden.

Vender selv retur

Den krævende sport bliver dermed langt lettere til gængelig for dens brugere, der ikke skal frygte at blive efterladt i bådens hækbølge:

- Hvis du falder, vil båden sejle tilbage til dig i tomgangshastighed. Når den mærker en distance mellem dig og bådens stævn på tre meter, slukker motoren, og båden vil glide frem til dig, forklarer Solo Watersports, der står bag produktet.

På den seneste udgave er det ligeledes muligt at anvende eget håndtag og tov. Her er kablerne nemlig skiftet ud med et trådløst system, der gør det muligt at styre båden med en lille chip, der blot monteres på favorithåndtaget.

Specifikationer

Materiale: Glasfiber, komposit og støbt plastik

Længde: 2,4 m

Bredde: 1,2 m

Højde: 0,7 m

Vægt: 306 kg

Læs mere om den personlige skimaskine her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader