Gå til hoved-indhold
Hemmeligheden er et skjult vandkammer i vaskebørsten, som fyldes med vand, på et sekund, når du dypper børsten ned i en spand med sæbevand.Kort Nyt
Hemmeligheden er et skjult vandkammer i vaskebørsten, som fyldes med vand, på et sekund, når du dypper børsten ned i en spand med sæbevand.

Vask din båd (og bil) med 90 procent mindre vand

Nu behøver du ikke længere at have vandslangen med ombord og bruge unødig meget vand. F1 ACTIVEBRUSH™ håndvaskebørste fra Zarpax bruger 90% mindre vand.

Af Troels Lykke |

Når du vasker din båd eller bil skal der vand til, for at opnå en så skånsom vask som muligt og resultatet samtidig bliver flot, fortæller Allan Madsen fra Aarhus Seashop til pressen.

Nu behøver du ikke længere at have vandslangen med ombord og samtidig bruge unødig meget vand.  

F1 ACTIVEBRUSH™ håndvaskebørste fra Zarpax bruger 90% mindre vand end traditionel bådvask med vandslange og det færdige resultat er er helt perfekt. Produktet koster 218 kroner.

Skjult vandkammer er hemmeligheden

Hemmeligheden er et skjult vandkammer i vaskebørsten, som fyldes med vand, på et sekund, når du dypper børsten ned i en spand med sæbevand. 

Når du efterfølgende vasker din båd med børsten frigives de 120 ml. sæbevand i løbet af ca. 20 sekunder. 

Børsten er Dansk designet med bløde effektfulde børster som vasker din båd skånsomt, børsten har også bløde beskyttende kanter.

Til større og vanskeligere tilgængelige flader som for eksempel fribordet fås ACTIVEBRUSH™ i en større udgave med længde justerbart aluminiumsskaft. 

Vandkammeret på F2 ACTIVEBRUSH™ rummer 240 ml sæbevand efter hvert dyb i spanden

Se mere og bestil ZARPAX ACTIVEBRUSH™ her aarhusseashop.dk/zarpax

Motor
content-loader
content-loader
content-loader