Gå til hoved-indhold
Amer Yachts har produceret både i 45 år. Seneste skud på stammen er denne Amer 94 Twin. Foto: Amer Yachts / FacebookStore både
Amer Yachts har produceret både i 45 år. Seneste skud på stammen er denne Amer 94 Twin. Foto: Amer Yachts / Facebook

94 fod lang luksusyacht fra Italien sparer på brændstoffet

Med lette materialer skal Amer 94 Twins vægt formindskes og dermed også brændstofforbruget. Ombord er ny Volvo Penta D13-motor.

Af Sara Sulkjær |

- Green is the new black.

Sådan lyder ordene fra Amer Yachts på Facebook, efter at italienerne den 31. august kunne lancere deres helt nye Amer 94 Twin.  

Testet detaljerne 

En båd, hvor teaken blandt andet er skiftet ud med kork, således at båden opnår en vægt, der er 20 tons lavere end hos tilsvarende superyachts. 

- Vi har talt med mange eksperter og testet nye materialer og tjekket enhver detalje for at vælge de elementer, der er lette og stærke, forklarer værftsejer Barbara Amerio til ybw.com

Også i motorrummet er der sparet vægt. Her faldt valget på to Volvo Penta D13-IPS1350-motorer, der blandt IPS-motorerne har den højeste performance, men alligevel vejer mindre end de større motorer. 

Store rum

Om læ er der skabt god plads til ejer, gæster, familie og besætning. De 94 fod byder på store arealer, der om muligt får båden til at synes endnu større: 

- Modellen er skabt til kyndige købere, som nyder sejlerlivet ombord med fordelene af store åbne og indendørs områder, forklarer værftet.

De næste uger vil båden først udstilles på messen i Cannes, hvorefter den atter vil kunne ses på bådudstillingen i Genova. 

Se flere billeder af båden herunder:

Kilder: Amer Yachts og ybw.com

Motor
content-loader
content-loader
content-loader