Gå til hoved-indhold
Store både
Store både

Luksuriøst superyacht-koncept til 4,4 mia. kr.

Ved Monaco Yacht Show i september lancerede Sinot Exclusive Yacht Design en helt ny, 367 fod lang motoryacht. De sidste uger er Bill Gates udnævnt som kommende ejerm af yachten, men de rygter er falske, understreger designerne bag.

Af Sara Sulkjær |

Swimmingpools, indendørs springvand og flotte spisesteder. Alt sammen samlet på en 367 fod lang, luksuriøs og miljørigtig superyacht. 

Et koncept, som de færreste vil have råd til. Derfor kom det næppe som en overraskelse, at én af verdens rigeste og arkitekten bag Microsoft, Bill Gates, havde underskrevet en købskontrakt.

Forkert rygte i omløb

Det rygte har dog ikke hold i virkeligheden. Det understreger Sinot Exclusive Yacht Design, der står bag konceptet, på deres hjemmeside: 

- De seneste dage er der kommet forskellige artikler, der angiver, at Sinot Exclusive Yacht Architecture and Design har solgt deres koncept 'Aqau' til Mr. Bill Gates. Disse artikler er faktuelt forkerte, skriver værftet på sin hjemmeside.

I stedet opfordres interesserede og visionære kunder til fortsat at vise deres interesse for projektet.

Øverst i artiklen vises en tre minutter lang video om den imponerende yacht, der ifølge Mandesager.dk kan erhverves for 4,4 mia. kroner.

Kilde:  Sinot Exclusive Yacht Design og Mandesager.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader