Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Guld til team Stormen, sølv til Team Larsø og bronze til team Cille. Foto: Peter Dan Petersen.

Team Stormen er danmarksmestre i fladfisk for tredje år i træk

Team Stormen vinder DM i fladfisk for tredje gang i træk. Vanskelige forhold betød at der kun blev fanget en fjerdel af hvad der normalt fanges til stævnet i Onsevig Havn.

Af Maria Ravn Jürgensen |

Under meget vanskelige forhold lykkedes det for tredje år i træk Team Stormen at vinde DM i fladfisk, og markerede sig dermed som Danmarks pt. bedste lystfisker team.

Teamet der er hjemhørende i Charlottenlund består af skipper Nichlas Iversen, John Iversen og Paw Meinertsen. Holdet vandt blandt de 155 tilmeldte både og 420 lystfiskere ved dette års DM i fladfisk fra Onsevig Havn på Lolland.

En fjerdel fangst

Vejrforholdene gjorde at fiskeriet blev aflyst om lørdagen men igangsat om søndagen, hvor morgenen bød på frisk vind og store bølger i Langelandsbæltet, hvilket betød at fiskene "gravede" sig ned.

Der blev kun fanget en fjerdel af, hvad der normalt fanges under stævnet, men det lykkedes Team Storme at fange pæne fisk i alle fire fladfiskearter pighvar, ising, skrubbe og rødspætte og dermed løb de i overlegen stil med førstepladsen for tredje gang i træk.

Største fiskestævne

Sølv gik til Team Larsø fra Sandved/Ringsted med skipper Jan Larsen, Rasmus Nielsen og Søren Vesth.

Team Cille fra Kalundborg vandt bronze med Søren Seneca, Torben Andersen og Thomas Bøge Nielsen.

Søren Seneca vandt guld i individuel danmarksmester, hvor sølv gik til Kurt Jensen og bronze til Morten Pedersen.

I junior-klassen vandt Rose Hansen guld, Mads Jespersen sølv og bronze gik til Rasmus Almbjørn.

Det var det 9. DM i fladfisk der blev afholdt fra Onsevig og er det største fiskestævne i de indre danske farvande. Bådene kommer fra hele Danmark, og i år deltog både fra 86 forskellige postnumre.

Motor

Sydkoreanere vil bygge verdens største yacht på imponerende 750 fod

Over to fodboldbaner kan placeres på megayachten, der får casino og teatre til dens 52 gæster. Topfarten lyder på 25 knob, men holdes farten på 20 knob, kan yachten sejle 10.000 sømil.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken