Gå til hoved-indhold
Det 9. DM i Fladfisk har base i den lille Onsevig Havn på Nordvestlolland. Stævnet, der forløber over to dage, går ud på at fange fladfiskearterne rødspætte, ising, skrubbe og pig/slethvar.Lystfiskeri
Det 9. DM i Fladfisk har base i den lille Onsevig Havn på Nordvestlolland. Stævnet, der forløber over to dage, går ud på at fange fladfiskearterne rødspætte, ising, skrubbe og pig/slethvar. PR-foto

DM i Fladfisk i Onsevig er fuldt booket med 404 lystfiskere

Med 154 både på listen og ikke mindre end 404 lystfiskere har arrangørerne lukket for tilmeldingen til dette års DM i Fladfisk på Nordvestlolland den 8. og 9. september.

Af Troels Lykke |

Stævnet i Onsevig har været utroligt populært blandt lystfiskerne, siden det startede i 2010, men interessen slår alle rekorder her i 2018, hvor det 9. DM i Fladfisk afholdes.

Med 154 både på listen og ikke mindre end 404 lystfiskere har arrangørerne lukket for tilmeldingen til dette års mesterskab. 

Stævneleder Peter Dan Petersen:

- Vi er utroligt stolte over den store opbakning, der er til stævnet og er glade for, at vi her en måned før stævnet må melde alt udsolgt, samtidig er vi dog også kede af at måtte skuffe dem, der nu bliver afvist. Vi kunne nok have flere både i havnen, men det kræver også en hel del at skabe faciliteter til 400 mand i land i det lille fiskerleje.

Dét går det ud på

Det 9. DM i Fladfisk har base i den lille Onsevig Havn på Nordvestlolland. Stævnet, der forløber over to dage, går ud på at fange fladfiskearterne rødspætte, ising, skrubbe og pig/slethvar.

Kun ganske få stævner tiltrækker deltagere fra så store dele af Danmark som DM i Fladfisk. Bådene er hjemhørende på 85 forskellige postnumre i hele Danmark – opgjort i postnumre og ikke havne, da langt hovedparten er både, der står på trailere.

Der vil blive fisket fra tidlig morgen til sidst på eftermiddagen både lørdag den 8. september og søndag den 9. september.

Fiskerne søger de bedste fiskepladser, som de finder fra det sydlige Langelandsbælt til nord for Storebæltsbroen samt en stor del af smålands-farvandet.

Bådene kommer fra:

Sjælland 55

Lolland-Falster 63

Fyn & øerne 12

Jylland 24
Motor
content-loader
content-loader
content-loader