Gå til hoved-indhold
Udstyr

Forårsklargøring til båden med nye produkter fra 1852

Tag arbejdshandskerne på og frisk fribordet op inden den kommende sejlsæson. 1852 har sendt forårsnyheder til sejlerne.

Af Troels Lykke |

Et fint, skinnende fribord, der fungerer som spejl for de små havnebølger. Et flot syn, der meget vel kan betegnes som prikken over i'et på enhver sejlbåd. 

Producenten 1852 hjælper nu sejleren, der har i'et, sejlbåden, men drømmer om prikken, på vej.

Et nyt produkt, Professionel Voks Classic, der koster 109,00 kroner og består af flydende carnauba-voks samt en forsegling, der giver glans og beskyttelse, kan således bringe det skinnende fribord til sejleren.

Fjern ridser 

Har ridser eller kraftig oxidering allerede gjort sit indtog, er det Fastcut 1200 Professionel Rubbing, der skal hives ned fra hylden.

Med en hvid, hård poleringspude eller lammeuld kan produktet, der i en 500 ml stor bøtte koster 169,00 kroner, anvendes på gelcoaten. Også en anerkendt tysk bilproducent anvender Fastcut 1200, oplyser Danmarks største grossist, Palby Marine.  

Herefter kan det 249,00 kroner dyre, ligeledes i en 500 ml version, Finish 2500 Professionel Polermiddel med en gul eller rød poleringspude tilføjes gelcoaten. 

- Designet til at fjerne mikroridser, matte områder og hologrammer. Afslut med at tørre overskydende poleringsmiddel af med en mikrofiberklub, forklarer Palby Marine om Finish 2500. 

Se mere om 1852-produkterne hos Palby Marine her.  

Motor

Amerikaner dykker over syv kilometer ned i Det Indiske Ocean

Som den første i verden har Victor Vescovo taget turen 7.192 meter ned i Java-kløftens dyb. Her opdagede han flere nye arter, ligesom det blev muligt at kortlægge området mere præcist end hidtil.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken