Gå til hoved-indhold
Udstyr
Trods solens varme stråler kan luften såvel som vandet være køligt. Foto: Palby Marine

Bådvarmer, flydedragt og vest får dig hurtigere på vandet

Med det rette udstyr kan sejlsæsonen fremskyndes, således at sejleren ikke behøver at vente til maj, førend sejlturene skydes i gang. Minbaad.dk viser tre produkter.

Af Sara Sulkjær |

Hvis sejlere kan få abstinenser, er tidspunktet sandsynligvis inde. Himlen farves fortsat mere blå, temperaturerne stiger, og kalenderne bevæger sig blot i én retning: Fremad. 

Alligevel hersker endnu en rum tid, inden bådene så småt begynder at finde tilbage til deres rette element - i hvert fald i udgangspunktet. For med de rette produkter ombord kan sejleren komme hurtigere på vandet. Minbaad.dk har i samarbejde med Marine Pro Shop fundet tre produkter, der kan lede bådejeren tættere på årets første sejltur:

Bådvarmer: 

Skru op for temperaturen om læ med en smart dieselvarmer fra Autoterm. Alt afhængig af den valgte størrelse har varmeren en effekt på mellem 0,8 og 4000 kW, mens flere enkeltdele følger med produktet, herunder et ledningsnet, lyddæmper, flexrør med mere.

Varmeren, der kommer i to størrelser, bruger mellem 0,10 og 0,51 liter diesel i timen, og kan købes for henholdsvis 4.999,00 og 5.599,00 kroner her.

----------

Flydedragt:

Med en flydedragt, der skaber opdrift i vandet, øges sikkerheden betragteligt i de kolde måneder. Denne komfortable og funktionelle dragt fra 1852 er med 50N opdrift og reflekser, ligesom den som noget nyt leveres i såvel børne- som voksenstørrelser.

999,00 kroner må sejleren slippe for flydedragten her.

----------

Vest:

På et blæsende hav føles temperaturen køligere, hvilket ofte vil tvinge sejleren til at iklæde sig et ekstra lag tøj. Dermed må også redningsvestens størrelse opjusteres, hvilket er muligt med denne 220N-vest fra 1852:

- Vesten er stor nok til, at den kan bæres udenpå meget tøj, lover Christina Rosenkvist fra Palby Marine. 

Med sin ergonomiske facon er redningsvesten samtidig behagelig at bære. Køb den for 999,00 kroner her.

En lang række andre sæsonaktuelle varer kan findes i de 15 Marine Pro Shop-butikker samt på internettet her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader