Gå til hoved-indhold
Udstyr
Den energieffektive trinløse termostat 0-90°CTermisk sikring, er drevet af 230VMonteras på gulv eller væg Monteringsbeslag inkluderet. 180W Længde: 92 cm. Termostaten koster fra 280 kroner.

Derfor skal man bruge varmerør med termostat i en båd?

Kort sagt er en termostat en ventil, der reagerer på ændringer i temperaturen i det miljø, hvori den befinder sig, det betyder den kun slår til når det er nødvendigt i din båd eller campingvogn for at sikre et frostfrit miljø, forklarer Hjertmans.dk.

Af Troels Lykke |

En termostat en ventil, der reagerer på ændringer i temperaturen i det miljø, er en overvejelse værd, fortæller Anders Jessen fra Hjertmans.dk

For på den måde bevarer du bådens vitale dele frostfrie, men når det er plusgrader, som det jo også ofte er på vores breddegrader i vintermånederne, så slår termostaten fra, og du sparer hurtigt mange penge på den dyre strøm.

- Vi anbefaler du placerer varmerør i motorrummet og steder med tanke, slanger, beholdere der indeholder vand, kort sagt alle steder der kan fryse til, det er især vigtigt for fartøjer der ligger i vandet om vinteren da de benyttes og ikke er vinterkonserveret, men i særdelshed også for både der står på land, uden at være vinterkonserveret, fortæller Anders Jessen.

Varmerøret købes her hos Hjertmans.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader