Gå til hoved-indhold
Bettina Walsted overtog Walsteds Bådeværft 1. juli 2018. Foto: Troels LykkeKort Nyt
51-årige Bettina Walsted overtog Walsteds Bådeværft 1. juli 2018. Foto: Troels Lykke

Bettina Walsted ny kaptajn hos Walsteds Bådeværft på Thurø

Der er nu en ny Walsted ved roret på Walsted Bådeværft A/S. Bettina Walsted har købt selskabet af sin søster, Sonja Walsted. I dag er der 15 ansatte.

Af Troels Lykke |

- Det er kun de bedste ting, man som lillesøster ønsker at overtage fra sine store søskende. Det er sådan, jeg har det med Walsteds, det er en af de bedste ting, vi har, siger den nybagte værftsejer til bådpressen.

Bettina Walsted har som ny eneejer af Walsteds tænkt sig at fortsætte den strategi, som de sidste fire år har givet en positiv udvikling og øget beskæftigelse.

I dag arbejder 15 ansatte på værftet, og projekterne er mere alsidige end nogensinde før.

- Det er stadig vores filosofi at levere kvalitetsprojekter til tiden og til en konkurrencedygtig pris, uanset hvilken type skibe eller projekter vore kunder kommer med. Det er den filosofi, værftet oprindeligt er grundlagt på, og den fortsætter jeg med. Samtidig sætter vi gang i en række nye tiltag, som er efterspurgt af vores kunder.

Walsteds har allerede monteret stabilisator på denne 72 fods San Lorenzo-motoryacht.

Udnævnt som forhandler af Side-Power 

Et af de nye tiltag er, at Walsteds er udnævnt til Premium Dealer for Side-Power thrustere og stabilisatorer og har haft medarbejdere på kursus hos virksomheden i Norge.

Det har givet firmaet en dyb indsigt i de løsninger, Side-Power kan tilbyde. Blandt andet er Side-Powers stabilisatorer et produkt med store muligheder, som ifølge brugerne er stærkt vanedannende, og som Walsteds eksklusivt i Danmark må installere.

- Stabilisatorer fra Side-Power gør, at båden ikke ruller så meget, de sørger for at bådens sejlegenskaber optimeres, således at den højst mulige komfort opnås under sejladsen. Brugerne siger, at når først man har prøvet en båd med stabilisatorer, så vil man aldrig sejle uden.

Walsteds har allerede monteret stabilisator på en 67´ Princess og en 72´ San Lorenzo-motoryacht, og begge ejere er meget begejstrede.

C.K Yachtservice flytter ind hos Walsteds

Et andet nyt tiltag er, at Christian Kaae flytter sin virksomhed fra Sejlerkajen i Bogense til Walsteds Bådeværft på Thurø pr. 1. oktober.

Walsteds og C.K. har indgået et strategisk samarbejde med det formål at optimere kundeservicen indenfor maleopgaver.

Christian Kaae har igennem længere tid arbejdet på Walsteds projekter, men det nye samarbejde knytter båndene endnu tættere.

- Vi er glade for at få Christian under samme tag, for han har de kompetencer, vores kunder efterspørger i vores projekter. Han er en fantastisk dygtig maler, siger Bettina Walsted.

Walsted tilbyder dermed en fuld pakke med meget erfarne bådebyggere, elektrikere, smede og malere, og med alle ressourcer in-house sikres den bedst mulige kvalitet - en kvalitet kunderne vil mærke.

- Sejlsæsonens slutning kommer hurtigere, end man regner med, så vi anbefaler alle vores kunder at komme i god tid med projekter for at være sikker på, at vi har kapacitet. Det er erfaringsmæssigt en rigtig god idé at spørge nu, hvis man skal have lavet noget henover vinteren, slutter Bettina Walsted.

Sonja Walsted tv. går fra borde nu og overlader roret til sin lillesøster Bettina. Foto: Troels Lykke

Walsteds på det idylliske Thurø er kendt for kvalitet. Da vi kom forbi i juli var der en norsk Xc 38-sejler, der skulle opgradere sin båd til en Atlanterhavstur. Foto: Troels Lykke

Motor
content-loader
content-loader
content-loader