Gå til hoved-indhold
Udstyr
Luksusyachterne tilhører brødrene Lars Thrane og Per Thrane. De er mange-årige bådejere, tidligere Walsted-kunder og har skabt deres formue ved salg af livsværket, skibselektronikvirksomheden Thrane & Thrane. Foto: Søren Stidsholt Nielsen, Søsiden, Fyns Amts Avis

Brødrene Thranes luksusyachter opgraderer stabilisator-system hos Walsteds

Walsteds Baadeværft opgraderier blandt andet luksusyachternes stabilisator-system. De to fartøjer leveret af Holland Jachtbouw i Zaandam i 2018 er på begge skibssider udstyret med to bevægelige finner til modvirkning af bølgernes påvirkning.

Af Troels lykke |

Det er første gang, Walsteds Baadeværft har lejet dok-kapacitet hos Ring-Andersen i Svendborg Havn. Tidligere har Walsted benyttet muligheden for at tage større fartøjer, end der er plads til ved værftet på Thurø, op på bedding hos Ring-Andersen.

- Tendensen er, at lystfartøjerne bliver større og større, så vi er glade for at kunne benytte denne mulighed, når vi skal arbejde under vandlinjen, siger værftsejer Bettina Walsted, Thurø, til Fyens.dk. 

Læs hele artiklen og se galleri

Stabilisator-system

Den aktuelle opgave for Walsteds Baadeværft er bl. a. en opgradering af luksusyachternes stabilisator-system.

De to fartøjer leveret af Holland Jachtbouw i Zaandam i 2018 er på begge skibssider udstyret med to bevægelige finner til modvirkning af bølgernes påvirkning. 

Når opgraderingen af stabilisator-systemet og andre dokkrævende opgaver er klaret, går den ene yacht til Walsteds Baadeværfts bro på Thurø, hvor andre arbejdsopgaver om bord venter.

Luksusyachterne tilhører brødrene Lars Thrane og Per Thrane. De er mange-årige bådejere, tidligere Walsted-kunder og har skabt deres formue ved salg af livsværket, skibselektronikvirksomheden Thrane & Thrane.

Kilde: Søsiden, Fyns Amts Avis

Motor
content-loader
content-loader
content-loader