Gå til hoved-indhold
Motorer
Motorer
Motorer
Motorer

Propeller roterer modsat på ny Suzuki-motor

Grebet i vandet er forbedret med propellerne på den nyeste påhængsmotor fra Suzuki. Se den netop nu på boot i Düsseldorf.

Af Sara Sulkjær |

To propeller, der drejer den modsatroterende vej af hinanden på den samme motor, er et særsyn blandt Suzuki-påhængsmotorerne. En løsning, der har flere fordele, påpeger Suzuki selv:

- Det ikke bare forbedrer propellernes greb i vandet, men også selve styringen af båden, lyder begrundelsen fra Suzuki Marine.

Nyt system sikrer tør og kølig luft

Motoren, hvorpå de to modsatroterende propeller har fået plads, hedder DF325A og blev repræsenteret på verdens største bådudstilling, boot i Düsseldorf, lørdag den 20. januar.  

Her vil den være at finde frem til på søndag, hvor motorens nye, dobbelt vandsparende luftindtag, der fjerner al vand fra indsugningsluften, vil kunne besigtiges nærmere.   

Det direkte luftindtag, der går fra motorhæften til indsugningen på motoren, forhindrer samtidig en øgning af lufttemperaturen og sikrer dermed en forbedret effektivitet.

God brændstoføkonomi

Også motorens dobbelte injektor er nyudviklet og leverer præcist den rigtige mængde brændstof på præcist det rigtige tidspunkt til hver cylinder.

- Den nye DF325A er den perfekte kombination af fantastisk effekt og stor drivkraft, med fremragende brændstoføkonomi og stor pålidelighed, alt sammen pakket i et enkelt og stilfuldt design, understreger Suzuki Marine, der anbefaler motoren til større både.

Motoren lander formentlig i Danmark i slutningen af april, hvor den vil kunne købes fra 219.995,00 kr. Læs mere om motoren her

Suzuki-motorerne produceres i Japan. Foto: PR-foto

Motor
content-loader
content-loader
content-loader