Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Ikke alle besøgende er tilfredse med udstyret på Boat Show. Foto: Sara Sulkjær

Voxpop på Boat Show: Der mangler udstyr til småbådene

Vi spørger gæsterne på Boat Show. Det vrimler med motorer og flotte både, men særligt småbådsejerne må forgæves kigge efter nyt udstyr, mener Kim Sørensen, der har besøgt messen for første gang.

Af Sara Sulkjær |

Boat Show synger søndag på sidste vers, efter at tusindvis af gæster fra hele landet har sat deres ben i messehallerne over to weekender. 

Smilene har været store, og begejstringen ligeså, selvom enkelte skuffede besøgende har forladt Messe C med tomme indkøbsposer. Motorbaadsnyt.dk har talt med motorsejlerne.

Kim Sørensen, Virum:

- Trods mit efterhånden 57 år lange liv, er det første gang, jeg er her på messen. Jeg er imponeret over de mange nye både og de nye motorer, men jeg savner mere udstyr.

- Jeg var eksempelvis på jagt efter trimflaps, men det er ikke lykkes mig at finde nogle. Det er særligt småbådsejerne, der må kigge langt efter nyt udstyr.

Michael, Martin, Michella, Charlotte og Erling, Lolland-Falster: 

- Vi har kigget på en masse forskelligt udstyr, hvor Scanmarines nye VHF med touch særligt fangede vores opmærksomhed. Da vi fisker en del, har det forskellige trollingudstyr naturligvis også haft vores interesse.

- Samtidig er vi typerne, der gerne deltager i konkurrencer, så det har vi brugt en del tid på.

Tobias Ebbesen, Hans Aagaard og Kasper Rask, Aarhus: 

- Selvom vi kun er i starten af 20’erne, er det blevet en tradition for os at komme her. Vi gør en tur ud af det, men jagter ikke tilbuddene, som vi ikke mener er specielt gode her på messen.

- Den nye Sea Ray, der havde en fed indretning, fangede til gengæld vores opmærksomhed. Men også for sejlbåds- og vandscooter-tilhængere er der med garanti en masse spændende nyheder.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader