Gå til hoved-indhold
Niels Christian Meyer, alias Bubber, hans kone Christina og datteren Laura er ivrige sejlere, dog i øjeblikket uden båd. Så blandt andet denne 45 fods Dufour sejlbåd hos Sejlerliv GruppenKort Nyt
Bubber, hans kone Christina og datteren Laura er ivrige sejlere, dog i øjeblikket uden båd, men de så blandt andet denne 45 fods Dufour sejlbåd.

15.105 besøgte Fredericia Boat Show i 1. halvleg

Den jyske messe har mange besøgende, selvom der også kører udstilling i Bella Center i år. - Det er gået endnu bedre end forventet, siger firmaet Johs Thornam.

Af Troels Lykke |

- Det indfrier til fulde forventningerne, og jeg har kun hørt tilfredse tilbagemeldinger fra udstillerne, siger Lars Søndergaard, projektleder i Fredericia Messecenter.

De tre første dage i Fredericia var der i år 15.105 besøgende, mens tallet i samme periode var på 19.220 i 2009.

- Det er gået endnu bedre end forventet. Der har været godt med besøgende, og det er de ”rigtige”, seriøse mennesker, der kommer.  Der er noget kød på de emner, forhandlerne får med hjem at arbejde videre på, siger Jesper Frederiksen fra firmaet Johs Thornam, som blandt andet importerer norske Askeladden og franske Jeanneau motorbåde.

Peter Poulsen fra Sejlerliv Gruppen i Randers kunne blandt andet glæde sig over konkrete salg samt næsten afsluttede handler af Dufour sejlbåde i størrelsen 36 til 45 fod.

Færre end i 2009 - men bedre salg

Torben Seilman fra bådudstyrforretningen Kolding Marine Center havde en travl weekend med masser af handel på standen.

- I forhold til 2009 køber folk for lidt mindre, til gengæld har vi flere salg, så jeg tror, vi passerer niveauet fra seneste Boat Show, lød det fra Torben Seilman, som ikke mindst langede Ultraglozz polermiddel og Sebago sejlersko over disken i store mængder.

På Boat Show-scenen var der stor tilstrømning til foredragene med Mikkel Beha Erichsen, Peter Tanev, Jesper Bank, Preben Heide med flere.

Gratis øl og mad på torsdag

Anden halvleg af Fredericia Boat Show begynder torsdag den 3. marts klokken 13 og slutter søndag den 6. marts klokken 18.

Torsdag er i øvrigt en nyskabelse i Boat Show-sammenhæng. Der er nemlig tale om en ”VIP-dag”, hvor der med snacks, vin og øl samt musik rundt om på udstillingsområdet hygges lidt ekstra om gæsterne.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader