Gå til hoved-indhold
Næste Boat Show finder sted 22.-24. februar og 1.-3. marts 2013. Foto: Troels LykkeUdstyr
Næste Boat Show finder sted 22.-24. februar og 1.-3. marts 2013. Foto: Troels Lykke

Boat Show i Fredericia igen i 2013

De mange positive tilbagemeldinger fra udstillerne på dette års bådmesse i Fredericia, levner ingen tvivl hos arrangørerne – der kommer Boat Show igen i 2013.

Af katrine bertelsen |

”Tilbagemeldingerne fra udstillerne er så positive, at der slet ikke hersker tvivl om, at vi igen danner ramme om Boat Show i 2013,” siger direktør Grete Højgaard fra Fredericia Messecenter i en pressemeddelelse.

”En række udstillere har endda ønsket, at vi skulle arrangere bådudstillingen allerede i 2012, men vi holder fast i den kendte rytme og er på banen igen i det tidlige forår 2013 på den kendte termin - nemlig sidste weekend i februar og første weekend i marts. ”

Projektleder Lars Søndergaard lover, at med Fredericia Boat Show 2013 bliver der samtidig tale om et jubilæum, idet udstillingen er den 25. i rækken – og det skal selvfølgelig fejres og markeres med en række festlige tiltag.

Lars Søndergaard siger. ”Vi har fra udstillerne fået utrolig flot respons efter dette års show. Det gælder den generelle tilfredshed med udstillingen, resultatet af deltagelsen med såvel direkte salg som nye kundeemner, med servicefunktioner og ikke mindst markedsføringen. Størstedelen af svarene i udstilleranalysen peger da også på 2013 som næste termin med to gange fredag, lørdag og søndag som arrangementsdage.”

”Godt 79% af udstillerne har allerede taget stilling til, at de deltager på næste Boat Show i Fredericia, 19% er ikke afklaret endnu, mens kun én enkelt procent ikke forventer at deltage i 2013.” Siger direktør Grete Højgaard. ”Dette faktum, og de mange positive tilkendegivelser vi får under punktet ros og ris, signalerer fuld opbakning til 2013.”

”Der er også blandt udstillerne nogle der har spurgt, om vi nu også har kapacitet, når udstillingen vokser igen. Og til det kan vi kun sige, at hvis et yderligere arealbehov på sigt viser sig, så har vi både mulighederne, evnen og viljen til at foretage haludvidelser for at kunne matche efterspørgselen, så det ses kun som et positivt problem,” slutter messecenterets direktør.

Også de besøgende er blevet spurgt i forbindelse med årets udstilling.

Hele 95% af gæsterne udtrykte tilfredshed med Boat Show 2011, og kun godt 2% af de i alt 28.772 besøgende forventede ikke at besøge næste udgave af Fredericia Boat Show.

Udstillingens centrale placering og gratis parkering er nogle af de punkter, der fremhæves af de besøgende.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader