Gå til hoved-indhold
Trods finanskrise havde mange sejlere fundet vej til Fredericia Boatshow.Udstyr
Trods finanskrise havde mange sejlere fundet vej til Fredericia Boatshow.

Messe i Fredericia – en succes siger Palby

Udstillere håbede det bedste, og frygtede det værste. Det blev dog gjort til skamme, da Fredericia Messecenter slog dørene op til årets Boatshow i det jyske. Det mener landets største maritime grossist.

Af katrine bertelsen |

Det har været en udfordring for de danske udstillere, med årets dobbelte bådudstilling, i både Fredericia og Bella. Det udfordrer marketingsbudgetter og mandskab.

”Vi har altid troet på bådudstillingen i Fredericia, så vi bakker 100% op om den. Derfor er det en stor glæde, at første weekend var over al forventning” siger Bjarne Calsen, direktør for Palby Marine, der er Danmarks største udstyrsgrossist.

Mexicansk halbal og udstillerfest hos Palby

Palby Marine har bygget over 850 m2 til deres eksisterende bygninger i Kolding. Det skulle fejres og i samarbejde med Fredericia messecenter blev der holdt halbal/udstillerfest i mexicansk stil i den nye hal hos Palby. Der var masser af cool cervezas og sombreros, hvor 350 festglade udstillere satte gang i festen og pustede vind i sejlene til en ny sejlsæson.

Næste weekend går det igen løs fra torsdag til søndag i Fredericia Messecenter. Den er et besøg værd og udstillerne har lagt sig i selen for at give de besøgende noget for entréen.

”Vi glæder os allerede til at følge op på succesen og rådgive folk i valg af bådudstyr.” slutter Bjarne Carlsen.

Du kan også møde Palby Marine og mange andre udstillere når Både i Bella slår dørene op den 11. - 13. & 17. - 20. marts.

Mexikanerfest hos Palby.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader