Gå til hoved-indhold
Store både
Sessa F68 Gullwing er Sessa Marines nye flagskib. PR-foto

Mød den danske importør på boot - han viser ny Sessa F68 og ny C42 model frem

Carver Yachts Scandinavia i Dragør har personale til stede i hele perioden hos Sessa Marine i hal 6 på boot fra 18. til 26. januar i Düsseldorf, hvor Sessa har premiere på den nye Sessa F68 Gullwing samt den nye coupe model C42.

Af Troels lykke |

Niels Stielund, importør fra Dragør af de italienske Sessa-både, forklarer til motorbådsnyt om den nye millionbåd Sessa F68 Gullwing.

- Det er en båd med super lækker kvalitet med ALT hvad hjertet kan ønske sig af design, materialer, lys og luft. De karakteristiske Gullwing ”Mercedes” vinduer folder elektrisk op og åbner hele salonen op i fuld højde mod havet og bringer det hele sammen til en samlet enhed. Dette og mange andre lækre detaljer er inkluderet i denne vel-sejlende, IPS drevne nye model fra Sessa Marine.

Sessa C42 i nydesignet udgave

Der vises også en mindre Sessa C42 frem i hal 6 på boot i Düsseldorf. Niels Stielund forklarer.

- Denne utrolig populære model gennem flere år, er nu tilgængelig i en ny-designet udgave med de store vinduer, som nu karakteriserer alle Sessa modellerne. De store vinduespartier bringer lys og luft ind i alle rum og de populære Volvo IPS 400 (D6) maskiner, leverer kraftfuld performance under alle forhold. Lækkert Italiensk køkken i højglans, 2 badeværelser med separate brusekabiner, elektrisk glas soltag samt salon med dobbelte glasdøre ud til det store cockpit med elektrisk markise. Det er blot nogle af finesserne på denne populære model. Få en gennemgang af personalet fra den skandinaviske forhandler hos Sessa Marine, lyder det fra importøren.

boot-udstillingen har åbent fra 18. til 26. januar

Motor
content-loader
content-loader
content-loader