Gå til hoved-indhold
Store både
Man styrer selv indretningen på denne Sessa Marine 68. Foto: Troels Lykke
Store både
Denne Sessa Marine 68 er solgt til en asiat, der har valgt en noget minimalistisk salon. Fotos: Troels Lykke
Store både
Store både
Store både

Sessa F68 Gullwing koster 20 mio. - se hvordan italieneren er indrettet

Der mangler ikke noget. Eksempelvis kan de karakteristiske Gullwing ”Mercedes”-vinduer foldes elektrisk op og åbner hele salonen i fuld højde mod havet, fortæller importør Niels Stielund fra Carver Yachts, der giver en rundvisning på millionærbåden.

Af Troels lykke |

Niels Stielund, importør fra Dragør af de italienske Sessa-både, forklarer til Motorbaadsnyt om den nye millionbåd Sessa F68 Gullwing:

- Det er en båd med super lækker kvalitet med alt, hvad hjertet kan ønske sig af design, materialer, lys og luft. De karakteristiske Gullwing ”Mercedes”-vinduer folder elektrisk op og åbner hele salonen op i fuld højde mod havet og bringer det hele sammen til en samlet enhed. Dette og mange andre lækre detaljer er inkluderet i denne velsejlende, IPS-drevne nye model fra Sessa Marine.

Anderledes salon

Man kan indrette båden, som man vil. Asiaten, der har købt denne, har eksempelvis valgt et, efter Motorbaadsnyt.dk's opfattelse, lidt smagløst design i salonen, men ellers fremtræder båden med overdådig luksus.

- Du styrer selv indretningen af båden, hvor du er i tæt dialog med værftet i Italien. I denne model har køberen fra Asien valgt kun at kunne styre oppe på flybridgen, og kunden har valgt to kahytter, hvor der normalt er fire, og salonen er noget speciel med lidt meget spildplads efter min smag, men kunden bestemmer jo, siger Niels Stielund.

20 mio. kr. - leveret i Danmark

Sessa F68 Gullwing koster da også 20 mio. kroner, leveret i Danmark og inklusiv moms.

Se video i bunden af denne artikel, hvor Motorbaadsnyt.dk får en rundvisning i januar 2020 på boot-udstillingen i Düsseldorf.

Import: Carver Yachts Scandinavia i Dragør

Motor
content-loader
content-loader
content-loader