Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Øst for Samsø ledes der lige nu. Grafiik: Marinetraffic
Kort Nyt
Her ses helikopter-aktivitet. Grafik: Marinetraffic
Kort Nyt
Det er de røde pile der er fartøjer der er med i eftersøgning. Grafik: Marinetraffic

Båd sunket ved Samsø - sejler forsvundet - redningsaktion indstillet

- Vi har ikke fundet manden eller båden endnu, så vi ligger og søger med fire enheder på havet samt helikoptere, lyder det fra Forsvarets Operationscenter. Der er vestenvind og fordi det er lyst bruger man ikke infrarøde kameraer, skriver TV 2 Østjylland. Opdateret kl. 15.03

Af Troels lykke |

En større redningsaktion er onsdag i gang, efter at Forsvarets Operationscenter klokken 02.30 modtog et alarmopkald fra en sejler, der var ved at synke øst for Samsø, skriver TV 2 Østjylland i en Breaking News.

Det fortæller vagthavende officer Klaus Thing Rasmussen.

- På den baggrund starter vi selvfølgelig en eftersøgning op. Vi har ikke fundet manden eller båden endnu, så vi ligger og søger med fire enheder på havet samt helikoptere.

Sejler kunne se land

Ifølge JRCC, Joint Resscue Coordination Centre, havde de kontakt med manden i flere omgange men mistede så forbindelsen til ham. Han kunne se land da JRRC havde forbindelse med ham.

Ifølge minbaad.dks oplysninger er Marinehjemmeværnet fra Aarhus og Kalundborg også i auktion, men også Fiskerikontrollens skib Havørnen hjælper til.

Også et fly er nu sat ind så man kan lede over et større område. Opdat. kl 10.10.

Her kan du se mere på Vesselfinder.com

Forsvaret@forsvaretdk

Helikoptere og skibe fra @forsvaretdk deltager sammen med civile skibe i en redningsaktion mellem Samsø og Røsnæs efter meldinger om en synkende båd. #dkforsvar

Kilde. TV 2 Østjylland

Motor
content-loader
content-loader
content-loader