Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
En kæmpe redningsaktion blev aktiveret med helikopter, fly og skibe, men manden var druknet og drevet ind på Sejerø. Arkivfoto: Troels Lykke

58-årig mand er fundet død ved Sejerø men båden er forsvundet

En 58-årig sejler, som onsdag blev eftersøgt i vandet ud for Samsø, er torsdag formiddag fundet død, det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Af Troels lykke |

De pårørende til den 58-årige mand er underrettet. Manden blev fundet død ved Sejerø. Hans båd er endnu ikke fundet, det skriver TV 2 Østjylland.

Ifølge minbaad.dks oplysninger er der tale om en samsing, der omkom.

Østjyllands Politi skriver på twitter:

@OjylPoliti
Den 58-årige mand, som blev eftersøgt på vandet ud for Samsø i går, er her til formiddag blevet fundet død ved Sejrø. Mandens båd er endnu ikke fundet. De pårørende er underrettet. #politidk 12:32 PM - Dec 19, 2019
Twitter Ads info and privacy

En større redningsaktion blev onsdag sat i gang, efter at Forsvarets Operationscenter klokken 02.30 modtog et alarmopkald fra en sejler, der var ved at synke øst for Samsø.

Men omkring onsdag klokken 14 lød det fra Forsvaret, at man havde indstillet aktionen.

Forsvaret havde kontakt med manden kort før han forsvandt

Ifølge JRCC, Joint Resscue Coordination Centre, havde de kontakt med manden i flere omgange men mistede så forbindelsen til ham. Han kunne se land da JRRC havde forbindelse med ham.

Ifølge minbaad.dks oplysninger var Marinehjemmeværnet fra Aarhus og Kalundborg også i auktion, men også Fiskerikontrollens skib Havørnen hjalp til.

Også et fly er blev sat ind så man kan lede over et større område, men nu er den 58-årige mand altså fundet død ved Sejerø.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader