Gå til hoved-indhold
Trolling
Erik B. Larsen fra deltagerbåd nummer 263 tog konkurrencens hovedpræmie. Foto: Trolling Master Bornholm

Jægerspris-fisker tager fra Trolling Master Bornholm med den største laks og 100.000 kr.

Konkurrencens bedste fangst hev Erik B. Larsen fredag ombord på Østersøen. En laks, som ingen af de øvrige deltagere kunne matche. I alt blev 1095 fisk indvejet ved stævnet.

Af Sara Sulkjær |

19 kilo og 460 gram. Så stor er vinderlaksen ved Trolling Master Bornholm. Det står klart efter lørdagens finaleshow, hvor præmier for titusindvis af kroner skulle uddeles til de 420 deltagerbåde.

Det skriver TV 2 Bornholm.

Flere begejstrede fiskere var på podiet, men det største smil tilhører med al sandsynligvis danske Erik B. Larsen, der fredag hev sin vinderlaks ombord.

To danskere i top-3

Fiskeren fra Jægerspris havde på ingen måde forestillet sig, at han skulle rejse fra Bornholm med vindertitlen i kufferten, og det var derfor en overrasket og stolt sejler, der ved finaleshowet kunne modtage guldpokalen og den medfølgende check på 100.000 kr.:

- Det kan være, jeg skal ud og shoppe lidt (fiskegrej, red.), fortalte den glade vinder ved præmieoverrækkelsen. 

På podiet fik Larsen selskab af landsmanden Mathias Jessen, der præsterede en fangst på 17,440 kg, mens norske Knut Einar Havn på sidstedagen sikrede sig den tredjestørste laks på 17,030 kg.

Udfordrende vejrforhold

Blæsende vejr og store bølger har udfordret konkurrencen, der i år blev afholdt for femtende gang. Onsdag måtte starten udskydes et døgn, ligesom tiden på vandet blev forkortet ved lørdagens finale, hvor sejlerne allerede kl. 11.30 måtte gå i havn. 

Trods de færre timer på vandet var hele 1.095 laks på vejeskålen, hvilket er det fjerdebedste resultat i konkurrencens historie.

De samlede resultater fra konkurrencen

Bedste fangst:

1: 19,460 kg (Erik B. Larsen, Danmark)

2: 17,440 kg (Mathias Jessen, Danmark)

3: 17,030 kg (Knut Einar Havn, Norge)

Bedste båd:

1: Satunnaiset Saaliit 1 (1149 point)

2: Albatros (928 point)

3: Wildwater Verona (901 point)

Se flere resultater her.

Kilde: TV 2 Bornholm

Motor
content-loader
content-loader
content-loader