Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Spanske Nuva-både ses her i forgrunden. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Troels Lykke, tv., ses her med Stefan Gerhard fra Berlin. Den tyske journalist fra floatmagazin.de er juryformand i Best of Boat Award, BOB, som motorbaadsnyt.dk er en del af.
Kort Nyt
Journalist from BOB at work in Werder, before the boat show in the town. Foto: Kerstin, Floatingmagazine.de

Motorbaadsnyt.dk til flydende bådudstilling ved Berlin: Boat & Fun inwater

Fra i dag og frem til søndag 6. september er der flydende bådudstilling en time fra Berlin i byen Werder, hvor der sejles på livet løs, især i motorbåde. Der udstilles da også 80 nye motorbåde i vandet og 25 på land, samt stande med masser af udstyr.

Af Troels Lykke |

Corona har ødelagt næsten alle udstillinger i den maritime verden, senest i Danmark, hvor Copenhagen Boat Show i Ishøj måtte kaste håndklædet i ringen på grund af corona og forsamlingsforbud.

Men en times kørsel fra Berlin, i byen Werder, udstilles der 105 nye både i Boat & Fun inwater, hvor de fleste kan ses i vandet.

Der udstilles også biler og udstyr på land i små telte er der også, cirka 4 timers kørsel fra den danske grænse ved Kruså.

Må være 1000 på besøg ad gangen

Motorbaadsnyt.dks udsendte er inviteret til messen og var i dag til åbning med borgmesteren i byen og med udstillingschef Daniel Barkowski. Sidstnævnte er også udstillingschef for Boat & Fun i Berlins messehal fra 19. til 22. november 2020.

- Vi er meget, meget glade for at kunne udstille, forhandlerne har ønsket det længe, og selvom mange forhandlere har udsolgt er der stadig både på lager, som vises frem. Jeg orker ikke at tale om corona, men her på messen må der være 1000 besøgende ad gangen, så når der er 10 der går må 10 nye komme ind, og vi sørger for at holde afstand, siger Daniel Barkowski, der var i højt humør, selvom der kom lidt støvregn ind over åbningen kl. 10 i dag fredag, siden kom solen og mange besøgende var ude på bådene, hvor man kan prøve flere af bådene.

Klar til Berlin-udstilling i november

- Vi regner også med at holde udstillingen i Berlin til november, fordelen for os er at vi ikke er så internationale, på den måde er det lettere at håndtere corona, siger Daniel Barkowski.

Motorbaadsnyt.dk var også i Werder ved Berlin med holdet fra Best of Boat Award-juryen for at teste franske Jeanneaus Prestige 42, tyske AS Tender og spanske Nuva blandt andet.

Både du kan se på Boat & Fun Inwater, hvor der er gratis adgang. Der er åbent fra 10 til 18 fra 4. til 6. september 2020.

Læs mere: www.boot-berlin.de/DieMesse/InWater/

 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader