Gå til hoved-indhold
Småbåde
Med en stor dobbeltseng om læ er det muligt at anvende Vida 33'eren til weekendture eller på kortere sommertogter. Foto: Bavaria Yachts

Vida 33 - Bavarias første daycruiser med udenbordsmotorer

Den tyske nyhed er designet med udenbords Mercury-motorer på mellem 150 og 300 hestekræfter. Det er første gang, at værftet har fjernet motorerne fra bådens indre. To prototyper testes i september.

Af Sara Sulkjær |

To udenbordsmotorer fra Mercury kan spottes på den nye Bavaria Vida 33. Et særsyn for det tyske værfts daycruisere, der førhen udelukkende er søsat med motorerne placeret indenbords. 

Men ikke på denne 2020-nyhed, der på blot fire måneder er skabt af Bavarias designgruppe, efter de har overtaget forme fra slovenske Greenline.

Cocktailbord til seks personer

Båden kan fås i en lukket såvel som i en version med hardtop.

Også i stævnen kan kunden vælge mellem to varianter, hvor det enten er muligt at prioritere et stort areal til solbadning eller et såkaldt lounge-område med cocktailbord og sidderum for seks personer.

Det er dog bådens cockpit, der er blevet omdrejningspunktet for designernes største opmærksomhed. Et L-formet spiseområde med et stort cocpitbord er resultatet, således at der er skabt plads for hyggelige middage med gæster ombord.

Test på eget center

Trods corona-pandemien, der har sat dagsordenen på land såvel som på vandet, er det lykkes tyskerne at producere to prototyper, der i september skal testes på værftets eget center på Main-floden. 

Også selve produktionslinjen skal efter planen startes op efter sommerpausen.

Specifikationer:

Længde: 11,01 m

Bredde: 3,43 m

Brændstoftank: 2 x 350 l (cirka)

Vandtank: 200 l (cirka)

Kahytter: 1

Toiletter: 1

Layouts: 2

Læs mere om båden hos Bavaria Yachts her.

Dansk importør i Risskov. www.danskmarinecenter.dk

Motor
content-loader
content-loader
content-loader