Gå til hoved-indhold
Småbåde
Produktionen af Brabus Shadow 300 skydes i gang i sommeren 2022. Foto: Brabus

Brabus Shadow 300 rammer 50 knob med V8-motor fra Mercury

Farten er høj på den luksuriøse daycruiser, der netop har haft verdenspremiere. Ombord er skabt plads til stor solseng og multifunktionelt rum til vandsportsudstyr i alle afskygninger.

Af Sara Sulkjær |

50 knob på loggen uden at gå på kompromis med hverken stabilitet eller ejerens mulighed for at håndtere båden sikkert.

Det er resultatet af den helt nye Brabus Shadow 300 Edition One, der med en moderne Mercury 300R V8 racing-motor på hækken i sidste uge havde verdenspremiere på den spanske ferieø Mallorca.

Plads til sjov og afslapning

Her kunne nysgerrige kigge nærmere på båden, der er designet med en række smarte løsninger, der skal lette det sjove liv på sommerens sejlture.

Båden, der er skabt til de kortere dagsture, er således designet med et smart opbevaringsrum til vandsportsudstyr, ligesom der i bådens stævn er skabt plads til en komfortabel solseng til afslappende timer på vandet.

- Brabus Shadow 300 Edition One er et eksempel på multifunktionalitet, defineret i sin kerne af banebrydende innovation og overbevisende løsninger, der giver en større udnyttelse af pladsen uden at skulle gå på kompromis med noget af dens ekstra luksuriøse komfort, forklarer værftet bag daycruiseren i en pressemeddelelse.

Tag båden med på trailer

Sejlere er samtidig sikret mere tid på vandet, da båden er trailerbar og dermed kan trækkes til rolige farvande, varme egne og sågar tages med på sommerferien:

- Uanset om den ligger til kaj ved et hus nær vandet som en sekundær båd eller er placeret i drevet for at muliggøre eventyr i sidste øjeblik, er Brabus Shadow 300 Edition One-ejere garanteret at bruge mere tid på vandet og mindre tid begrænset af logistik, påpeger Brabus-værftet.

Specifikationer:
Længde (uden motor): 8,00 m / 25 fod

Bredde: 2,23 m / 7 fod

Køjepladser: 2

Brændstoftank:  230 liter

Topfart: 50 knob

Udenbordsmotor: Mercury Racing 300R

Læs mere om båden her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader