Gå til hoved-indhold
Småbåde
Med hovedkvarter i Fond du Lac, Wis, USA, er Mercury Marine en af verdens største producenter af bådmotorer, både indenbords- såvel som påhængsmotorer. PR-foto

Beneteau-motorbåde leveres nu verden over med Mercury-påhængsmotorer

To år efter, at Mercury Marine og Beneteau indledte et tæt samarbejde i Nordamerika, annoncerer virksomhederne nu et endnu stærkere bånd. Det betyder, at Beneteau-både fra 2021 verden over leveres med Mercury-påhængsmotorer.

Af Troels Lykke |

Fra 2021 kommer der Mercury-påhængsmotorer på både fra Beneteau. Mercury Marine og Beneteau har besluttet at udvide det samarbejde, som de har haft på det nordamerikanske marked gennem de sidste par år til at gælde verden over, fortæller den danske importør Jørgensen & Dahl i Greve.

Med dette samarbejde, eller partnerskab om man vil, får Beneteaus kunder adgang til endnu mere konkurrencedygtige og højtydende motorpakker på bådene end tidligere set.

- Samarbejdet er blevet tættere over de sidste par år, og vi glæder os til at kunne tilbyde endnu flere bådentusiaster muligheden for at opleve, hvad der allerede har været en succes i USA i nogen tid: Nemlig det perfekte match når to spillere i marineindustrien slår sig sammen om at tilbyde den perfekte bådpakke, siger Marty Bass, øverste chef i Mercury Marine EMEA.

Bedre motorpakker

Med det tættere samarbejde kan sejlerne se frem til en bedre oplevelse på vandet, lover Beneteau:

- Vi er utrolig glade for samarbejdet med Mercury Marine, som giver os mulighed for at tilbyde kunderne udvalgte højprofilerede produkter med endnu bedre motorpakker end tidligere, lyder det fra Luca Brancaleon, næstkommanderende i varemærke- og produktstrategi-divisionen indenfor Beneteau-gruppen, og fortsætter:

- Efterspørgslen efter store påhængsmotorer er stigende, og Mercury Marine har bevist sit værd som marinepartner i Nordamerika. Vi er sikre på, at den succes også vil blive kopieret i andre områder af verden.

Bådentusiaster kan allerede nu bestille deres Beneteau-båd med Mercury-påhængsmotor, ligesom disse bådpakker ligeledes vil blive fremvist på kommende bådudstillinger.

Om Mercury Marine:
Med hovedkvarter i Fond du Lac, Wis, USA, er Mercury Marine en af verdens største producenter af bådmotorer, både indenbords- såvel som påhængsmotorer.

Deres mange varemærker dækker andet andet over Mercur- påhængsmotorer, Mercury MerCruiser- og diesel-indenbordsmotorer, Mercury SmartCraft-elektronik, 1st Mate sikkerheds- og tyverisystem samt Quicksilver olie og reservedele.

Om Beneteau:
Varemærket Beneteau er gruppens historiske varemærke, der ses som en pioner indenfor udviklingen af både til rekreationel brug. Med henved 45 forskellige modeller i sortimentet opfattes Beneteau som markedsledende indenfor udvalg af både til lystsejlads.

Fokus er udvikling af både, der giver så mange mennesker som muligt muligheden for at nyde en tur på vandet i egen båd. Til sæsonen 2020-21 demonstrerede Beneteau sin styrke ved at lancere hele fem nye modeller indenfor varemærkerne Oceanis samt konkurrencemærkerne Gran Turismo, Antares og Flyer.

Beneteau sælges i Danmark gennem Risbjerg A/S ved Silkeborg.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader