Gå til hoved-indhold
Småbåde
Mads Dahl Jeppesen i rødt ses her ved en Linder-jolle. PR-foto

Dansk virtuel bådudstilling fra 25. februar tager form med motorer og motorbåde

Der er kun tre uger tilbage, og lige nu arbejdes der på højtryk for at få den virtuelle bådudstilling www.virtueltboatshow.dk klar til starten den 25. februar kl. 10:00. Udstillingen er online frem til den 11. april kl. 16:00, og der vil være noget at komme efter, lover Jørgensen & Dahl.

Af Troels Lykke |

Marketingansvarlig hos Jørgensen & Dahl i Greve Havn, Henriette Laigaard, fortæller:

- Vi har fokus på, at kunden så vidt muligt får følelsen af at stå ved en given bådmodel og næsten kan mærke den under sig. Derfor vil bådudstillingen strømme over af gennemgribende videooptagelser, hvor en af vores eksperter gennemgår modellerne fra A til Z. Der er aldrig før blevet lavet en virtuel bådudstilling i Danmark, så derfor betragter vi os som pionerer indenfor dette felt. Det er en super spændende rejse, som vi forventer, at rigtig mange vil kunne drage fordel af. Ydermere lancerer Mercury Marine en verdensnyhed den 11. februar. En nyhed, som vi naturligvis glæder os til at introducere yderligere på den virtuelle bådudstilling, lyder det i en pressemeddelelse.

Som nævnt handler det ikke kun om både. En perlerække af de højtydende bådmotorer fra Mercury bliver ligeledes gennemgået. Skulle man være i tvivl om, hvilken motor der kunne være god at have på sin båd, er målet, at man er blevet meget klogere efter et besøg eller flere på den virtuelle udstilling.

Stor nyhed fra 2020 gennemgås

Sikkerhed på vandet er ligeledes en vigtig ting for Mercury Marine, der står bag Mercury-bådmotorer. Derfor vil en af 2020-årets rigtig store nyheder, 1st Mate, også blive fremvist på www.virtueltboatshow.dk.

1st Mate er et kombineret mand-over-bord system, der sladrer, hvis en person falder overbord. Ydermere kan den benyttes som tyverisikring af båden, når den ligger i havn.

Ganske som på en fysisk bådudstilling er der mulighed for at møde nogle af Danmarks forhandlere af både og bådmotorer.

- De gør deres bedste for at fortælle så levende om dem selv og deres forretning, at man hjemme fra lænestolen vil få en rigtig god idé om forskellighederne mellem de dygtige bådforhandlere, forklarer Henriette Laigaard.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader