Gå til hoved-indhold
Småbåde

Jørgensen & Dahls virtuelle boat show kører nu frem til 11. april

En af landets største båd- og motorimportører, Jørgensen & Dahl, måtte finde på noget, da Danmarks største bådudstilling i Fredericia i 2021 blev annulleret grundet corona. Derfor slår de nu dørene op til deres helt eget, store, virtuelle boatshow den 25. februar kl. 10:00. 

Af Troels Lykke |

I modsætning til live-udgaven af Boat Show varer virtueltboatshow.dk en del længere, faktisk helt frem til den 11. april 2021. 

Samtidig vil der være gratis adgang.

Se lækre detaljer

Mads Dahl Jeppesen fra Jørgensen & Dahl fortæller således om hans forventninger til www.virtueltboatshow.dk:

- Her vil der blive mulighed for at se og gense lækre detaljer på en bred vifte af både igen og igen. Ligeledes bliver der mulighed for at få informationer om bådmotorerne, som oftest er svære at få på en bådudstilling i det virkelige liv, fordi der helt enkelt er flere besøgende, end der er folk på standen til at forklare alle detaljer. 

- På en bådudstilling møder kunderne oftest kun en enkelt eller to forhandlere, men på virtueltboatshow.dk kommer man helt tæt på flere af Danmarks førende forhandlere, når de fortæller om sig selv og viser rundt i forretningen, forklarer han til bådpressen.

- Der vil naturligvis blive rig mulighed for at kontakte forhandlerne direkte eller bede om at blive kontaktet af den forhandler, der bor tættest på kunden. Vi glæder os virkelig til at vise det frem, og knokler for at fremprovokere så meget bådudstillings-stemning, at det eneste der mangler vil være burgeren til frokosten, lyder det fra Mads Dahl Jeppesen, der holder til i Greve Marina. 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader