Gå til hoved-indhold
Udstyr
Den strømsmarte STRIKER Cast tændes automatisk, når den flyder i vand. PR-foto

Gør din telefon til en fishfinder med Garmins nye kastbare ekkolod Striker Cast

Garmin bringer ekkolod til mobilen, så lystfiskere kan finde og fange flere fisk - med eller uden en båd. Striker Cast er en kastbar fishfinder, der leverer ekkolod trådløst til en smartphone eller tablet. Ingen båd? Intet problem.

Af Troels Lykke |

Striker Cast er en alsidig ekkolod-enhed, som lystfiskere kan tage med overalt. Kast den bare ud fra, hvor fisken bider den dag - banken, en havnekaj eller endda fra en kajak - for at se fisk og struktur i skarpe detaljer i den gratis Striker Cast-app, der er kompatibel med både Apple- og Android-enheder.

Med Striker Cast kan lystfiskere endda oprette deres egne fiskekort for et endnu mere detaljeret kig på det område, de fisker.

- Nu mere end nogensinde finder forbrugerne måder at tilbringe mere tid udenfor for at nyde det store udeliv, og for mange inkluderer det fiskeri, forklarer Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt kundesalg og uddyber:

- Uanset om du er ny inden for sporten eller en erfaren lystfisker, fiskende fra kyster, kaje eller moler, vil Striker Cast hjælpe dig med at identificere struktur og fisk lige fra din håndflade.

Fremragende ekkolodsydelse

Striker Cast er designet til brug i fersk- eller saltvand (og endda til is-fiskeri) og leverer fremragende ekkolodsydelse på både lavt og dybt vand - fra mindre end 60 cm. til 45 m. - og vil trådløst streame ekkolods- og vandtemperaturdata fra en afstand på op til 200 meter.

Den leverer letforståelige traditionelle 2D-ekkolods- og isfiskerblitztilstande med justeringsindstillinger for forstærkning, rækkevidde og mere.

Lystfiskere kan endda aktivere fiskeikoner for at se mere realistiske billeder af fiskemålene og deres dybdeaflæsninger direkte i appen, så det er nemt at vide nøjagtigt, hvor snørren skal smides.

Indbygget GPS

Med en indbygget GPS kan fiskere øjeblikkeligt oprette deres egne kort med én fods konturer og huske det fantastiske sted, de fandt ved hjælp af Quickdraw Contours-software. Et gratis, brugervenligt værktøj, der giver brugerne mulighed for øjeblikkeligt at oprette et personligt HD-kort på ethvert vandområde.

De indsamlede data kan gemmes i Striker Cast-appen, og lystfiskere kan uploade, downloade eller gennemse indsamlede Quickdraw Contours-data fra andre brugere fra Garmins Quickdraw Community.

Striker Cast er let at kaste og bygget til at holde, ligesom den er holdbar og let og bør anvendes med en fiskeline med en brudstyrke på ni kilo eller mere.

Tændes, når den flyder i vand

Den strømsmarte Striker Cast tændes automatisk, når den flyder i vand og slukker, når den ikke gør. Robust af design har den et internt, USB-genopladeligt batteri, der kan gå i mere end ti timer mellem opladninger, og den er vandtæt i henhold til IPX6- og IPX7-standarder.

Striker Cast fås nu i to versioner: Striker Cast GPS med en vejledende pris på 1.599,00 danske kroner og Striker Cast uden GPS, som har en vejledende pris på 1.099,00 kroner. Få flere oplysninger på garmin.dk/marine.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader