Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
De to RIB's, der i nat forsvandt fra havnen i Marselisborg. Foto: KDY / Facebook

Det andet RIB-tyveri på en uge - denne gang i Aarhus

Ikke én, men to gange er KDY ramt af tyveri, hvor en RIB er forsvundet. Natten til fredag fandt tyveriet sted under Nordic 29er Meeting, hvor også Marselisborg Sejlklub har fået stjålet en RIB. Begge både er af mærket Tornado.

Af Sara Sulkjær |

Tirsdag morgen forsvandt KDY's to nye Tornado-RIB's fra havnen i Rungsted. Kun to døgn senere lykkedes det atter - takket være ihærdige ildsjæle og årvågne sejlere - at finde frem til de to både.

Men nu er den gal igen. Natten til fredag er to RIB's stjålet fra Marselisborg Havn i Aarhus. Det er sket i forbindelse med en event for de nordiske 29er-sejlere.

Orange RIB-både

Atter er det den københavnske KDY-sejlklub, der er blevet ofre for tyveriet. En Tornado-RIB med en 50 hk Suzuki-motor og navn 'KIM' er forsvundet, ligesom også arrangørerne fra Marselisborg har mistet en båd. 

Ligeledes er der tale om en Tornado-RIB med en 50 hk Honda-motor mærket '4'. 

Begge både er i en karakteristisk orange farve, som det fremgår af billedet øverst i artiklen.

Tip fra sejlere er afgørende

Nu er håbet blot, at landets sejlere atter vil stå klar med en hjælpende hånd, således at bådene igen kan vende retur til sejlklubberne:

- Tak for endnu en gang at hjælpe os ved at dele vores opslag. Det betyder virkelig meget for os, og forleden førte det til opklaringen, da en observant sejler tippede os om, hvor de var, skriver KDY på deres Facebookside.

Har du oplysninger om de to både, kan Aarhus Politi kontaktes på 8731 1448, mens Jakob Jakobsen fra Marselisborg Sejlklub kan fanges på 4122 2573.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader