Gå til hoved-indhold
Udstyr
Med coveret tager det ikke lang tid at spotte din Deeper i nattemørket. Foto: Deeper

Cover fra Deeper gør det lettere at fiske i mørke

Med et smart LED-lys er det altid muligt at lokalisere din Deeper under mørkefiskeri. Lyset vil ikke genere fiskene under vandoverfladen, lover den danske udstyrsgrossist, Watski.

Af Sara Sulkjær |

Flere lystfiskere holder af de rolige nætter langs søbredden med en stang i den ene hånd og en varm kop kaffe i den anden. 

Men når nattemørket for alvor trænger sig på, kan det være vanskeligt at vurdere, hvor langt og i hvilken retning snøren kastes ud. Et problem, som Deeper nu forsøger at afhjælpe med et nyt cover designet med lystfiskeren for øje:

- Covereret er perfekt til fiskeri om natten, eller hvis man bliver ramt af en meget overskyet himmel eller kraftigt uvejr. Begge ting kan være med til at nedsætte sigtbarheden, forklarer Cecilie Abildstrøm fra Watski, der forhandler Deeper-produkterne.

Lyset går opad

I forvejen har Deepers produkter en indbygget lampe, der dog ikke ses gennem det normale topdæksel. Med det specialdesignede night-cover kommer lyset til udtryk, således at fiskeren altid har et overblik over hvor i vandet, Deeperen befinder sig: 

- Det er ikke umiddelbart meningen, at lyset skal være aktiveret hele tiden, påpeger Abildstrøm og understreger samtidig, at brugeren ikke skal være nervøs for at skræmme fiskene bort:

- Den orange LED lyser opad, så den forstyrrer eller generer derfor ikke fiskene under overfladen.

Prisbilligt cover

For blot 149,00 kroner kan coveret blive en del af fiskerens udstyrskasse, når kursen sættes mod fiskeri i nattemørket. 

 Et cover, der passer til Deeper Pro, Pro + og Chirp +. Læs mere om coveret her.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader