Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det var ud for Stubbekøbing havn at ulykken skete. Helikopter fik først bjærget en 49-årig mand og 53-årige kvinde. Ingen af dem bar redningsvest. Foto: Marinaguide

21-årig mand afgået ved døden efter bådulykke ved Stubbekøbing

Bådulykken fandt sted ved Stubbekøbing på Falster den 2. april, da båden fik motorproblemer og gik i stå. Derefter drejede båden med siden mod bølgernes retning, hvor to store bølger får den til at kæntre, forklarer vagtchef.

Af Troels Lykke |

Manden døde den 7. april. Det oplyser Danny Jørgensen, der er politikommissær i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, onsdag til TV2 Øst på baggrund af de foreløbige undersøgelser.

- Der var ligsyn i går (tirsdag, red.), men det kunne ikke 100 procent klarlægge dødsårsagen, så nu skal han obduceres, siger politikommissæren til mediet.

Et uheld

I båden sad også en 21-årig kvinde, som var den afdødes kæreste. Desuden sad en kvinde på 53 år og en mand på 49 år fra Vordingborg i båden. De bliver ifølge TV2 Øst beskrevet som familie.

De tre andre kom ikke noget til.

Politikommissæren fortæller til TV2 Øst, at bådkæntringen var ren og skær uheld. Vejret var dårligere, end personerne i båden regnede med, og der var høje bølger.

Ringede fra vandet

Det var den 21-årige kvinde, som foretog opkaldet fra vandet, fortalte politikredsens vagthavende.

Den 21-årige kvinde lå i vandoverfladen sammen med kæresten, men havde umiddelbart mistet bådens to andre passagerer og den kæntrede speedbåd af syne. Kvinden fik efterfølgende øje på de to andre, som ligesom hun selv og kæresten lå samlet.

Herefter fik en helikopter først bjærget den 49-årige mand og den 53-årige kvinde, ingen af de to bar redningsvest, hvorefter redningsfolk kunne trække den unge kvinde og hendes kæreste op af vandet.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader