Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Beredskabet sætter hurtigt redningsbåde i vandet, redningshelikopter og en lægehelikopter i luften, men da de kommer frem, kan de ikke umiddelbart finde båden. Foto: Erik Venøbo

Motorbåd synker på 10 minutter i voldsomt vejr i Limfjorden og hund drukner

En motorsejler ved Lendrup Huse syd for Løgstør sank hurtigt. - Der bliver ringet fra båden med meldingen om, at båden tager vand ind og ikke ret lang tid efter, får vi melding om, at forbindelsen til båden er mistet, og den synker hastigt, fortæller vagtchef til TV2 Nord.

Af Troels Lykke |

Bådens besætning bestående af to personer slog hurtigt alarm til beredskabet, der hurtigt sender hjælp afsted til Løgstør, fordi situationen om bord på båden forværrer sig.

- Der bliver ringet fra båden med meldingen om, at båden tager vand ind og ikke ret lang tid efter, får vi melding om, at forbindelsen til båden er mistet, og den synker hastigt, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Fastergaard til TV2 Nord.

Beredskabet sætter hurtigt redningsbåde i vandet, redningshelikopter og en lægehelikopter i luften, men da de kommer frem, kan de ikke umiddelbart finde båden.

- Den er sunket hurtigt. Fra vi får meldingen om, at båden tager vand ind, til vi er fremme går der 5-10 minutter, men redningshelikopteren kan ikke se båden, da den ankommer, siger Poul Fastergaard.Hvad der er skyld i, at båden tog vand ind og sank hurtigt vides ikke. Det skal undersøgelser nu afgøre.

Båden er sunket - hund er væk

Hund forsvundet, da beredskabet kommer frem, men de finder de to personer, der har været ombord på båden og får dem op af vandet og fløjet dem med helikopter til Aalborg, hvor en ambulance skal fragte dem til Aalborg Sygehus.

- De skal til et rutinemæssigt tjek. Efteromstændighederne har de det okay, men de er måske lettere afkølet, siger Poul Fastergaard.

Kilde. TV2 Nord

Motor
content-loader
content-loader
content-loader