Gå til hoved-indhold
Småbåde
Jacob Siim leverede et flot regnskab i 2020 efter et kæmpe salg under corona og det fortsætter ind i 2021. Foto: Troels Lykke
Småbåde
Småbåde
Småbåde

Siim Båd & Motor forudbestilte 150 både og 200 motorer i 2020 - nu næsten udsolgt

Succes i Midtjylland. - Vi var forudseende at bestille 150 både hjem i juli 2020,  og vi bestilte også over 200 Mercury-påhængsmotorer. Det har været vigtigt, da mange værfter har udsolgt mange måneder frem, forklarer ejer Jacob Siim fra Siim Båd & Motor, der holder åbent hele påsken.

Af Troels Lykke |

Ejer af Siim Båd & Motor A/S, Jacob Siim, har svært ved ikke at smile, da Motorbaadsnyt.dk møder op i marts i Them ved Silkeborg.

Hos bådhandleren med tolv ansatte, heraf fem på værkstedet, er det gået over al forventning under corona-nedlukningen, hvor salget har taget fart.

De seneste måneder har ganske enkelt været forrygende. Siim Både er fornyligt kåret som verdens anden største Flipper-forhandler i 2020, hvilket er ret imponerende, når man ved, hvor mange små motorbåde, der sejler i eksempelvis Norge, Sverige og Finland.

Flere diplomer som bedst sælgende

På Jacob Siims kontor hænger også et indrammet diplom fra Jørgensen & Dahl, hvor det ses, at Siim Både har været bedst sælgende, når det gælder salg af Quciksilver, Mercury og Bayliner.

Salg af de store, noget kostbare, svenske Nimbus-både er det ligeledes blevet til. Også hos Nimbus er man derfor glade for Siim Både, der har solgt et væsentligt antal Nimbus-både i 2020.

Især har Siim Både solgt en del Nimbus 305'ere og 365'ere samt Nimbus C11.  Det er elegante både, apteret på et højt niveau, hvor du let kan ende med at slippe over 2-3 mio. kroner - men så kan du også sejle i dem året rundt.

Forudseende og bestilte 150 både hjem i 2020

Det er ikke mindst den omfattende corona-pandemi, der har fået salget til at tage fart:

- Vi har solgt mange slags størrelses motorbåde til danskerne de seneste måneder. Vi var forudseende at bestille 150 både hjem i juli 2020, og vi bestilte også over 200 Mercury-påhængsmotorer, fortæller 39-årige Jacob Siim og uddyber:

- Det har været vigtigt, da mange værfter har udsolgt mange måneder frem, og mange kunder vil have en båd med her og nu, når de kommer ind og besøger os. Specielt under corona har kunderne været helt desperate. Og brugtbådsmarkedet er støvsuget, så 80 procent af salget har været nye både.

Salget buldrer stadig - køb nu

I år tegner atter til at blive godt for den midtjyske virksomhed, der har mange nye både stående i deres store udstilling.

- Efter et godt 2020 er vi også kommet godt i gang med salget i år. Det tegner til at blive en god sæson, vi regner med igen næsten at få udsolgt af både og motorer. Salget buldrer derudaf, så man skal snart slå til, hvis man ønsker en båd til foråret. Man skal ikke gå og vente, siger Jacob Siim.

Siim Båd & Motor holder i øvrigt åbent hele påsken på Knudlundvej 8-10 i Them ved Silkeborg, hvor der er over 150 både at se på og masser af udstyr, herunder Garmin-kortplottere.

- Vi har netop fået leveret nye både, fortæller Jacob Siim i dag.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader