Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Turbøjerne venter på sejlerne i sommerlandet. Foto: Sara Sulkjær

150 turbøjer ligger klar til sejlerne - her finder du dem

At ligge for svaj på en lun sommeraften kan ikke forklares. Det må opleves. Netop det kan du ved en af Danske Tursejleres bøjer, der nu er udlagt til 2022-sæsonen. Også Dansk Sejlunion har turbøjer langs de danske kyster.

Af Sara Sulkjær |

Solen står højt på himlen. Vinden har taget en timeout og danner en stille vandoverflade. En overflade, der indbyder til rolige dage og nætter for svaj.

Netop det er muligt ved en af Danske Tursejleres omkring 150 turbøjer. På nøje udvalgte steder langs de danske kyster er bøjerne placeret, hvor de lokker med smuk natur, ro og en følelse af unik frihed, der kan være vanskelig at skabe på de ofte fyldte lystbådehavne.

En fantastisk oplevelse

Samtlige bøjer er nu lagt ud. Klar til, at sejlerne vender stævnen mod havneudsejlingen og drager på nye eventyr i de danske farvande:

- Det er en helt fantastisk oplevelse af tage ophold ved en turbøje. Her kan du ligge og nyde naturen fra dækket, spise frokosten, fiske, bade eller snorkle for at se, hvilket spændende dyre- og planteliv, der findes under båden, understreger foreningen Blå Oplevelser og bakkes op af Danske Tursejlere:

- At ligge ved en turbøje er en fantastisk måde at tage en pause på, uanset om det er for et kort visit eller en overnatning.

300 turbøjer over hele Danmark

Det er muligt for medlemmer samt for alle øvrige fritidssejlere at gøre brug af Danske Tursejles bøjer, ligesom også Dansk Sejlunion har udlagt omkring 150 turbøjer. Bøjer, der kan benyttes af unionens samt af Danske Tursejleres medlemmer.

Få et overblik over turbøjerne herunder og læs mere på Danske Tursejleres hjemmeside.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader