Gå til hoved-indhold
Udstyr
Uanset hobbyen på vandet, har quatix 7 dig dækket med et væld af indbyggede aktivitetsprofiler, som fiskeri, sejlads, kapsejlads, kajaksejlads, surfing og mange flere. PR-foto
Udstyr

Garmin Quatix 7-smartwatch giver næring til den aktive sejlerlivsstil

Det nye marine GPS-smartwatch har always on touchscreen, omfattende tilslutningsmuligheder med marineelektronik fra Garmin såsom kontrol med multifunktionsskærm (MFD), advarsler om ankertræk og lignende. Uret har langtidsholdbart batteri.

Af Troels Lykke |

Garmin annoncerer nu Quatix 7-serien af premium-smartwatches, specialbygget til livet på vandet og spækket med bærbar teknologi til hverdagsaktivitet, wellness og bekvemmelighed.

Med udgangspunkt i sin prisvindende forgængers egenskaber byder Quatix 7-serien på adskillige nye sejlsportsfunktioner designet til at styrke integrationen ombord, såsom kontrol med multifunktionsskærm (MFD), advarsler om ankertræk og mere.

Til sejlads og middag

Quatix 7-serien kan også prale af levende, nye touchscreen-visningsmuligheder, der komplementerer et eksisterende fem-knappers design, hvilket giver mulighed for uovertruffen bæreevne hele dagen.

Komplet med tre modeller – Quatix 7, Quatix 7 Sapphire og Quatix 7X Solar – inkluderer den fulde serie Garmins flagskibs smartwatch- og bådfunktioner med ekstra funktionalitet og premium-funktioner, der er tilgængelige til avancerede udgaver.

Sapphire-modeller tilføjer en AMOLED-skærm, der altid er tændt, for skarpere farver, klarhed og lysstyrke – uden at dræne batteriet.

- Quatix 7-serien tilbyder et niveau af alsidighed og anvendelighed, som enhver sejler kan sætte pris på, og den fungerer som alt fra den dedikerede førstestyrmand på en offshoretur til et elegant og stilfuldt ur, der kan bæres til middag med venner, forklarer Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg:

- Med flere nye og innovative marinefunktioner kan kunder styre deres MFD fra hvor som helst på båden og endda få besked om vigtige vejr- og tidevandsoplysninger, der kan påvirke deres navigation. Plus, Quatix 7-serien indeholder avancerede smarte funktioner og en utrolig holdbar batterilevetid, som ikke kan findes i noget andet marineur.

Must have-værktøj til søfolk

Uanset om du sejler eller fisker, tilbyder Quatix 7-serien fordelen ved sømløs integration med Garmin-kortplottere og anden marineelektronik.

Når uret er parret med kompatibelt indbygget udstyr, muliggør Quatix 7 bekvem kontrol til autopilot og Fusion Entertainment-systemer, og du kan streame vigtig information om båden, herunder vanddybde, motoromdrejningstal, vind og tilpassede data, direkte til dit håndled – hvor som helst.

Uanset hobbyen på vandet har Quatix 7 dækket dig med et væld af indbyggede aktivitetsprofiler, som fiskeri, sejlads, kapsejlads, kajaksejlads, surfing og mange flere. Understøttelse af detaljerige BlueChart g3-kystkort og indlandskort betyder også, at søfolk trygt kan forlade havnen med forbedret situationsbevidsthed.

Bådejere kan samtidig bruge mere tid på at udføre de aktiviteter, de nyder, og mindre tid på at lade op derhjemme, takket være en batterilevetid på op til 16 dage i smartwatch-tilstand for Sapphire-modeller og op til 18 dage for standardmodeller.

For at gå endnu længere mellem opladningerne udnytter Solar-modeller solens kraft til at forlænge batterilevetiden, hvilket giver brugerne op til 37 dage i smartwatch-tilstand eller op til 90 dage i batterisparetilstand.

Sofistikeret og pålideligt design

Ved at blande moderne flair og robuste designelementer tilbyder Quatix 7 alsidigheden til at gå fra havmiljøet til en aften i byen.

Hvert Quatix 7-ur har et slående farvedisplay, der er læsbart i solen, for klar synlighed og et sofistikeret udseende samt en vandklassificering på 10 ATM3 til at modstå en række forskellige forhold, selv under vandet. Standardmodeller er beklædt med en kant af rustfrit stål og inkluderer et robust Corning Gorilla Glass-urglas.

Sapphire-modeller er beklædt med en diamantlignende carbonbelagt titanium og har fantastisk safirglas. Solar-modeller er ligeledes beklædt med diamantlignende kulstofbelagt titanium, men har Power Sapphire-glas for forbedret solopladning.

Til livet på farten

Quatix 7-serien er designet til livet på farten og leverer en komplet pakke af vigtige tilsluttede funktioner og sundhedsovervågningsdata, inklusive Pulse Ox4, håndledsbaseret puls, åndedræt og stresstracking, plus Garmin wellness-indsigt såsom Body Battery, fitnessalder og søvnscore med avanceret søvnovervågning.

Forudindlæste aktivitetsprofiler – løb, cykling, golf, vandreture, roning, skiløb og mere – optager data og lader brugerne vide, hvornår deres træningsintensitet er for høj, for lav eller helt rigtig.

Samtidig kan brugeren betale med den kontaktløse betalingsløsning fra Garmin Pay, når de stopper i lystbådehavnen for at få en bid, og nyde musikplaylister fra streamingtjenester såsom Spotify, Amazon Music og Deezer med trådløse hovedtelefoner til telefonfri lytning. For ikke at nævne, at Quatix 7 giver mulighed for smarte notifikationer som sms'er, telefonopkald, e-mails og mere, lige til uret.

Nye nøglefunktioner inkluderer:

MFD-kontrol: Få hurtig adgang til almindelige interaktioner, såsom søkortzoom, justering af baggrundslys og layoutgenveje med et tryk på en knap
Alarm for ankertræk: Få hurtige advarsler til uret, når ankeret trækker
Tidevandsalarmer: Vær opmærksom på vandets ebbe og flod med integrerede tidevandsdata og alarmer – nu synlige på urskiven
Multi-band GPS: Med flere brugte satellitfrekvenser muliggør Sapphire- og Solar-modeller mere nøjagtig positionering
Multicontinent Topo Maps: Udforsk detaljeret konturkortlægning rundt om i verden, der nemt indlæses og opdateres via indbygget Wi-Fi®
Batterilevetid fra 16 til 18 dage 

Nye designelementer inkluderer:

Levende ny visningsmulighed: Sapphire-modeller bringer uret til live med en fantastisk AMOLED-skærm, der forbliver klar og synlig i sollys
Touchscreen eller knapper: Vælg at bruge Garmins traditionelle knapper eller en ny, intuitiv touchscreen – eller vælg at skifte mellem begge
Indbygget LED-lommelygte: Når solen går ned, har Solar-modellen en håndfri LED-lommelygte til at guide gennem mørket
Strømlinede smarte funktioner og aktivitetstracking

Pris fra 5.449 kr.

Quatix 7, Quatix 7 Sapphire og Quatix 7X Solar har vejledende priser fra 5.449 til 9.299 danske kroner. Besøg garmin.com for at lære mere om Quatix 7-serien, tilbehør samt kompatibilitet med Garmin-marineelektronik.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader