Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Med ombord er selv arrangørens sociale medie team fra Princess, som vil filme, fotografere og interviewe til Eriksberg Boat Shows sociale kanaler. PR-foto

Princess-konvoj med otte både på vej fra Vindön mod Eriksberg Boat Show i Göteborg

Torsdag den 7. april afgår otte store, nye Princess-både i en konvoj fra Vindön, Orust ned mod Göteborgs nye flydende messe Eriksberg Boat Show, som finder sted i weekenden den 8.-10. april.

Af Troels Lykke |

- Inden messen i Göteborg skal bådene transporteres ned fra marinan på Vindön, og hvorfor ikke invitere interesserede kunder med ombord på vejen ned, siger CEO for Princess Yachts West Sweden / Norway / Denmark.

Med ombord er desuden værftets sociale medieteam, som vil filme, fotografere og interviewe til Eriksberg Boat Shows sociale kanaler. 

Følg konvojen fra land

Princess Yachts West vil sejle alle bådene indenskærs samt gennem Stenungsund, Marstrand, efterfølgende mellem Björkö/Grötö og Torslands kyst for dem, som vil se den mægtige konvoj fra land. 

- De, som ikke har mulighed for at besøge os på messen, kan alligevel få en rundtur ombord via vore sociale medier, eller se os på nærmere hold, når vi sejler forbi på de mest kystnære områder på vej mod Eriksberg, fortæller Benny Martinsson. 

De otte både som deltager i konvojen, og som kan ses på messen, er den nye Princess Y72 sammen med S66, V60, F55, V55, F50, V40 samt prisbelønnede F45.

Hædret med priser

Så sent som i februar vandt både Y72 og F45 priser for ’bedste flybridgebåd over 60 fod’ samt ’bedste flybridgebåd op til 60 fod’ af Motor Boat Awards 2022. 

Under Eriksberg Boat Show kan de besøgende opleve den skandinaviske premierefremvisning af V50 og Y72, som er de seneste modeller fra Princess. 

Mere information om konvojen på www.Princessyachts.dk

Følg med konvojen på sociale medier
Ruten for konvojen på Google Earth-kort Instagram: instagram.com/princessyachts.dk
Facebook: www.facebook.com/princessyachts.dk 

Motor
content-loader
content-loader
content-loader