Gå til hoved-indhold
Store både

Princess udstiller otte nye både på mellem 40 og 72 fod på Eriksberg Boat Show i Göteborg

Princess satser stort på den flydende bådmesse i Göteborg 8.-10. april og udstiller en line up med otte nye både mellem 40 og 72 fod, som aldrig er set lignende i Skandinavien. Der bliver skandinavisk premiere på Princess V50 og Y72.

Af Troels Lykke |

- En efter en er de store årlige bådudstillinger blevet indstillet, og efter en mildest sagt dyster start på året ser vi nu lyset for enden af tunnelen. Restriktionerne er hævet, og den flydende bådmesse på Eriksberg Boat Show i Göteborg bliver afviklet som planlagt - endelig, siger Benny Martinsson, CEO for Princess Yachts West Sweden/Norway/Denmark til bådpressen.

Torsdag den 7. april går bådene derfor i konvoj fra Princess-marinaen på Vindön til bådmessen på Eriksberg i Göteborgs centrum.

I løbet af weekenden kan messens besøgende se bådene og opleve den skandinaviske premiere af de nye Princess Y72 og V50 sammen med modellerne S66, V60, F55, F50, F45, og V40.

Skandinavisk premiere af Princess Y72

Y72 er designet af Princess Design Studio i samarbejde med marinearkitekterne Olesinsky og det italienske designhus Pininfarina.

Fuldendt med gennemgående højeste standard kan hendes designfunktioner sammenlignes med de større Y-class-yachter. Y72 har netop modtaget prisen for ”Best Flybridge over 60 ft” på Motorboat and Yachting Awards for 2022.

Den 72 fod eller 22 meter lange skønhed er smukt udformet med store langsgående ruder på langs af skroget for maksimalt lysindfald, præcist som på flagskibet Y95, der bliver lanceret senere i år.

De store sociale udefaciliteter såvel som de indre holder en høj klasse på alt fra møbelinteriør til teknik og er optimeret for at skabe sociale samt praktiske forhold ombord. Potente dobbelte MAN V12 1650 hk-motorer giver en topfart på op til 34 knob.

Læs mere om båden her.

Skandinavisk premiere på Princess V50

Princess Yachts er samtidig glade for at kunne lancere den helt nye V50 og V50 Open-model. Den første V50 søsattes for nyligt for første testsejlads i hjembyen Plymouth i England og vistes første gang under et eksklusivt arrangement i slutningen af januar.  

– Vi ser virkelig frem til, at den skandinaviske premiere på den nye V50 sker på Eriksberg Boat Show, understreger Benny Martinsson, CEO fra Princess Yachts West Sweden/Norway/Denmark.

Den nye Princess V50 er ligeledes designet af Princess Design Studio i samarbejde med marinearkitekterne Olesinsky og det italienske designhus Pininfarina. Også den allersidste teknik ”Easy Boating” fra Volvo Penta er ombord, hvilket hjælper med manøvrering samt til ægning for bådejerne.

Læs mere om Princess V50.

Få yderligere information om messen her: Eriksberg Boat Show

Motor
content-loader
content-loader
content-loader