Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Princess 35 ses på boot-udstillingen i Düsseldorf. Fotos: Troels Lykke
Kort Nyt
Kort Nyt

Princess R35 i-kulfiber sejler 50 knob - tager opmærksomhed på boot

Provokativ, trendsættende, spændende og 35 fod lang. Sådan lanceres Princess' nye R-Class, der bygges helt i kulfiber, har V8-motorer og en imponerende topfart på 50 knob. Motorbaadsnyt.dk ser den på boot.

Af Troels lykke |

Et samarbejde mellem Princess Yachts, BAR Technologies og Pininfarina har banet vejen til en helt ny bådtype til markedet, der designes med de seneste idéer indenfor avanceret teknik og marinedesign. Det fortæller Princess i Norden, hvor de britiske båd sælges i Greve i Danmark.

Princess 35 er en bådtype, der kommer til at bære navnet R-Class og leveres med Princess' Active Foil System (AFS) og med den hurtigste og mest effektive Princess-oplevelse indtil nu.

Komfort og søegenskaber

Det slående eksteriør reflekterer et tilltalende og innovativt design, der, ifølge værftet selv, er det bedste, de nogensinde har skabt, og som samtidig inkluderer en rummelig kabine.

Et veludrustet pantry findes desuden ombord, ligesom sofaen er designet således, at den kan konverteres til en generøs dobbeltseng med eget badeværelse.

- Den nye yacht bliver en ægte Princess med samme komfortniveau, praktiske egenskaber og søegenskaber, som findes på alle Princess Yachts i kombination med de seneste designtanker fra Princess Design Studio og sammen med de progressive præstationer, lover Princess Yachts.

Motor
content-loader
content-loader
content-loader